Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τρεις φρεγάτες στέλνει η Ρωσία στη Μεσόγειο, CVN-75 & επτά καταδρομικά οι ΗΠΑ…






Νέες ναυτικές δυνάμεις στέλνει στην Μεσόγειο η Ρωσία σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Jane’s. Πιο συγκεκριμένα η φρεγάτα RFS Yaroslav Mudryy (712) κλάσης Neustrashimy (Project 1154) και το πετρελαιοφόρο RFS Lena κλάσης Uda (Project 577D), διέσχισαν στις 26 Απριλίου τα στενά του Γιβραλτάρ και εισήλθαν στην Μεσόγειο προερχόμενα από την Βαλτική θάλασσα σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS.


Πέντε ημέρες νωρίτερα οι φρεγάτες RFS Pytlivy (808) κλάσης Krivak II (Project 1135M), και RFS Smetlivy (810) κλάσης Kashin (Project 61) διέσχισαν τα στενά του Βοσπόρου και κατευθύνθηκαν προς την Ανατολική Μεσόγειο.

Μια ημέρα μετά την είσοδο των ρωσικών πλοίων στην Μεσόγειο ακλούθησε η είσοδος της δύναμης κρούσης του Αμερικανικού αεροπλανοφόρου USS Harry S. Truman (CVN-75) κλάσης Nimitz το οποίο συνοδεύεται από τα καταδρομικά USS Normandy (CG 60) κλάσης Ticonderoga, USS Arleigh Burke (DDG 51), USS Bulkeley (DDG 84), USS Forrest Sherman (DDG 98) και USS Farragut (DDG 99) κλάσης Arleigh Burke.

Μαζί με τα πλοία αυτά θα ενωθούν και το γερμανικό καταδρομικό FGS Hessen (F219) κλάσης F124 Sachsen και τα δύο επίσης αμερικανικά καταδρομικά κλάσης Arleigh Burke, USS Jason Dunham (DDG 109) και USS The Sullivans (DDG 68).
defence-point.gr



Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...