Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αποκάλυψη Λεβέντη: Όσοι φοιτούσαν στο Πανεπιστήμιο των Σκοπίων υπέγραφαν δήλωση ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική!






Έκκληση προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων να μην παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια απεύθυνε την Τετάρτη (23/05/2018) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης.


Ο κ. Λεβέντης αναρωτήθηκε, μάλιστα, «αν μας ενοχλεί ο όρος «Ίλιντεν»». Και πρόσθεσε: «Γιατί τόσοι πρόθυμοι στην αίθουσα και στην άποψη να δώσουμε το όνομα; Η Ένωση Κεντρώων προτείνει να δοθεί το όνομα «Σκόπια» στην γειτονική χώρα».

Ο ίδιος έκανε και μια αποκάλυψη λέγοντας ότι όσοι φοιτούσαν στο πανεπιστήμιο των Σκοπίων, στην Ενωμένη Γιουγκοσλαβία, υπέγραφαν δήλωση ότι η Μακεδονία δεν είναι ελληνική. «Εύχομαι», είπε ο κ. Λεβέντης «να μην υπάρχουν τέτοιοι απόφοιτοι στην σημερινή Βουλή».

Για τα σενάρια των πρόωρων εκλογών, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι μπαίνει το δίλλημα πρόοδος ή συντήρηση, όμως δεν γνωρίζουμε ποιος είναι προοδευτικός και ποιος συντηρητικός. Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι κόβει τις συντάξεις χηρείας χωρίς να σκέφτεται πώς θα ζήσουν αυτές οι οικογένειες και πώς θα αντιμετωπίσουν την καθημερινότητά τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους πολίτες, έχει πει πολλά ψέματα και οι υποσχέσεις τις οποίες δεν πρόκειται να υλοποιήσει. Κατηγόρησε επίσης το ΣΥΡΙΖΑ ότι αφού πήρε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και πολλά στελέχη του, τώρα τους βρίζει και τους χρεώνει όλα τα κακά της μεταπολίτευσης.





«ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ παίρνουν μηδέν στις επενδύσεις», είπε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε ότι έχουν μετατρέψει την οικονομία σε νεκροταφείο και με πλασματικά στοιχεία προσπαθούν να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι μειώθηκε η ανεργία, ενώ την ίδια στιγμή 500.000 νέοι μας έχουν εγκατασταθεί στο εξωτερικό.

Ο ίδιος, τέλος, αναφέρθηκε και στην λειτουργία των ΜΜΕ λέγοντας ότι προωθούν τον δικομματισμό και εξαφανίζουν από τα πάνελ τους εκπροσώπους των μικρών κομμάτων.
crashonline.gr



Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...