Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Χαμός στο Λονδίνο – Επεισόδια Κούρδων και Τούρκων λόγω… Ερντογάν (ΒΙΝΤΕΟ)







Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν τη μια το μεσημέρι ώρα Ελλάδας όταν τούρκοι υποστηρικτές του Ταγίπ Ερντογάν συγκρούστηκαν με κούρδους που διαδήλωναν κατά της επίσκεψης του τούρκου Προέδρου στην Βρετανία.


Οι διαδηλωτές είναι συγκεντρωμένοι κοντά στην Ντάουνινγκ Στριτ όπου βρίσκεται η πρωθυπουργική κατοικία και πρόκειται αργότερα να συναντηθούν ο Ταγίπ Ερντογάν με την Τερέζα Μέι. Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν σώμα με σώμα ενώ έγιναν και συλλήψεις. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ ενώ ήταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση των κούρδων εμφανίστηκαν ξαφνικά τούρκοι με σημαίες και επιτέθηκαν στους κούρδους.



Ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είναι αυτή την ώρα στο Παλάτι του Μπακιγχαμ.









Des manifestants contre l’arrivée du Président Turc au Numéro 10 Downing Street pour rencontrer la PM Britannique .


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Alexander Seale
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter





Βρετανός βουλευτής ανέβασε φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχει δεχτεί μπογιές από τους διαδηλωτές.

Την ώρα που τούρκοι και κούρδοι συγκρούονταν στους δρόμους του Λονδίνου ο Ταγίπ Ερντογάν γινόταν δεκτός στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ από τον Πρίγκιπα Κάρολο.

crashonline.gr



Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...