Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Φρίκη δίχως όρια: Το ISIS μετατρέπει τους αιχμαλώτους σε ιπτάμενες βόμβες (φωτό)







Φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα και τώρα που το ISIS έχει καταστραφεί και έχουν απομείνει μόνο κάποια υπολείμματά του βρίσκουν οι φανατικοί μαχητές του νέους άρρωστους τρόπους για να σκοτώνουν ανθρώπους.


Οι τζιχαντιστές χρησιμοποίησαν κορδόνια, καλώδια και ξύλινες σανίδες για να ακινητοποιήσουν τον τρομοκρατημένο αιχμάλωτο στην περιοχή Γιαρμούκ της Συρίας, που ελέγχεται από το ISIS, κοντά στην πρωτεύουσα τη Δαμασκό.

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησαν μια σφήνα για το πηγούνι για να κρατήσουν το κεφάλι του όρθιο, γέμισαν το κράνος με εκρηκτικά και του έβαλαν ένα φυτίλι για να τα πυροδοτήσουν.

Οι τρομακτικές εικόνες δείχνουν ότι ο άνδρας πέφτει με το κεφάλι πρώτα αφού ξεκίνησε την πτώση από ένα κτίριο. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι μαχητές και κυκλοφόρησαν στα διαδικτυακά κανάλια υποστήριξης του ISIS, δείχνουν πως η έκρηξη αποκεφαλίζει τον άνθρωπο.

Ξεχωριστές λήψεις δείχνουν τον άνθρωπο να προετοιμάζεται για τον θλιβερό θάνατό του και να βυθίζεται με το κεφάλι μέσα στα ερείπια.





Το «έγκλημα» του κρατούμενου δεν είναι γνωστό, αλλά ίσως ήταν εκδίκηση για καταστροφικές αεροπορικές επιθέσεις από τις Συριακές και τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις σε θέσεις του ISIS.

Η περιοχή Γιαρμούκ είναι ένας από τους τελευταίους προμαχώνες του ISIS και τώρα βρίσκεται υπό κυβερνητική επίθεση για να εξαναγκαστεί σε αποχώρηση η τρομοκρατική ομάδα που κάποτε κατείχε το ήμισυ του Ιράκ και της Συρίας το 2014.





 
pronews.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...