Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Φύγετε από τη διαπραγμάτευση . Αναπόφευκτο πλέον το δημοψήφισμα για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ .






Όποιος πιστεύει ή προσπαθεί να πείσει ( τον εαυτό του ή τους δίπλα του ) ότι η χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ από τα ΣΚΟΠΙΑ δεν θα προκαλέσει πλέον την απαρχή ενός μεγάλου διχασμού στη χώρα και την απαξίωση του πολιτικού συστήματος , είναι βαθιά υπνωτισμένος ή νυχτωμένος.


Οι εχθρικές προς την χώρα δυνάμεις επιπλέον , θα βρουν πρόσφορο έδαφος γιαυτό.

Τη στιγμή που τα ΣΚΟΠΙΑ στην τελική , θα κάμουν δημοψήφισμα , το ίδιο πρέπει να γίνει και εδώ ειδάλλως , οι εξελίξεις θα είναι εφιαλτικές .

Ανακοινώστε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ για αρχές του 2019 και φύγετε από τις διαπραγματεύσεις για το όνομα . Οι εξελίξεις σας ξεπερνούν , το ιστορικό βάρος είναι ασήκωτο

Στηριχτείτε στο Λαό , ειδάλλως θα πράξετε ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ



Ομάδα Υψηλής Εποπτείας
hhighlevelgroup@gmail.com

katohika.gr



Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...