Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«Μάχη» Καμμένου-Βαρβιτσιώτη στο Twitter: Ο «Μίλτος ή φερετζές» και ο Λιμενάρχης της Μυκόνου






Επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη εξαπέλυσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.


Τα πνεύματα οξύνθηκαν εξαιτίας της αντιπαράθεσης που προκάλεσε το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό και της επίθεσης που εξαπέλυσε στον υπουργό Άμυνας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Απαντώντας ο Πάνος Καμμένος ανέβασε ένα tweet στο οποίο ισχυρίζεται ότι υπάρχουν διάλογοι με Λιμενικό της Μυκόνου που εκθέτουν τον κ. Βαρβιτσιώτη.

Ο Πάνος Καμμένος έγραψε:

«Ωραία ατμόσφαιρα, τώρα βγήκε και ο «δικαίωμα τους να καίνε τη σημαία» ο επονομαζόμενος Μίλτος η φερετζές.

»Ό,τι και να πει δεν συμφωνώ να δημοσιευτεί ο διάλογος από τη δικογραφία της Μυκόνου με την παραγγελία στο Λιμενάρχη» έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση στον κ. Καμμένο.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρβιτσιώτη «η «λάσπη» αποτελεί το ασφαλέστερο καταφύγιο για να καλύπτεις την αποτυχία σου.

»Προκαλώ εκείνους που επικαλούνται «διαλόγους» να τους δημοσιοποιήσουν και να τους δώσουν άμεσα στη δικαιοσύνη!

»Διαφορετικά, θα επιβεβαιωθεί ξανά ότι προορισμός των «Αθλίων» δεν είναι το Μονακό, αλλά το Βατερλώ».



Πέντε βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή ζητώντας «άμεσα εξηγήσεις από τον υπουργό Άμυνας για την προκλητική του συμπεριφορά», αναφερόμενοι στο πρόσφατο ταξίδι του Μονακό.

Συγκεκριμένα ανέφεραν:





«Ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Αδριανούπολης και το σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας, μάλιστα, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1».

Ο υπουργός Άμυνας απάντησε την Τετάρτη στην ερώτηση των βουλευτών μέσω Twitter:

«Η κατάντια είναι να κάνουν ερωτήσεις για ιδιωτικό ταξίδι με συνάντηση με αρχηγό κράτους:

»Αυτοί που παριστάνουν τους συνοδούς τ. μοντέλων για να καλύπτουν εραστές.

»Οι τρόφιμοι σε κότερα εμπόρων ναρκωτικών.

»Τα ψώνια της Μυκόνου που γδύνουν τις γυναίκες τους για ξαπλώστρα των 3000€».
Η ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ

Πέντε βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ αυτών ο Βασίλης Κικίλιας και ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζουν ως «προκλητική» τη συμπεριφορά του υπουργού Άμυνας, υπογραμμίζοντας ότι «ενώ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι εδώ και τρεις μήνες στις φυλακές της Ανδριανούπολης και το σκοπιανό βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ο κ. Καμμένος κάνει τις διακοπές του στο Μόντε Κάρλο επιδεικνύοντας, μάλιστα, την πρόσκληση που έλαβε από τον Πρίγκιπα του Μονακό να παραστεί σε δεξίωση επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1.»

Αναλυτικά η ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές της ΝΔ:

ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο

ΘΕΜΑ: Προκλητική συμπεριφορά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας

Σε μια εποχή τόσο μεγάλης κρίσης, όπου δοκιμάζεται η δυνατότητα των Ελλήνων να επιβιώσουν από την άγρια λιτότητα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας εμφανίζεται να κάνει τουρισμό στο Πριγκιπάτο του Μονακό.

Φροντίζει δε να τροφοδοτεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με φωτογραφικό υλικό, αλλά και με την πρόσκληση που έλαβε για τη δεξίωση που πραγματοποιήθηκε επ’ αφορμή του αγώνα της Φόρμουλα 1.

Την ίδια ώρα, δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι για 91η μέρα σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη της Τουρκίας, ενώ εκκρεμεί μια σειρά θεμάτων, αρμοδιότητας του κ. Καμμένου, που άπτονται της άμυνας και της ασφάλειας της χώρας.

Επειδή:

– Αποτελεί πρόκληση απέναντι σε έναν ολόκληρο λαό που αγωνιά για το αν θα καταφέρει να εξασφαλίσει τα προς το ζειν, να παρακολουθεί τον κυβερνητικό εταίρο να αμελεί τα καθήκοντά του για να παρακολουθήσει έναν αγώνα Φόρμουλα 1,

– Παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται ήδη στον τέταρτο μήνα φυλάκισης στην Τουρκία και η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να αδρανεί,

– Η άμυνα και η ασφάλεια της χώρας απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση, ιδιαίτερα δε σε μια εποχή έντονης τουρκικής προκλητικότητας,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

1. Η προκλητική συμπεριφορά σας, συνάδει με το ρόλο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ιδιαίτερα σε αυτήν την κρίσιμη γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά περίοδο που διανύει η χώρα;

Οι ερωτώντες βουλευτές,

Βασίλειος Κικίλιας

Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης

Αναστάσιος Δημοσχάκης

Απόστολος Βεσυρόπουλος

Δημήτριος Κυριαζίδης

tribune.gr


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...