Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ! Νέες απειλές από τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ





Τη ρητορική της έντασης συνεχίζει η Τουρκία με τον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ, να δηλώνει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας του θα προστατεύσουν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των Τουρκοκυπρίων αλλά και της Τουρκίας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.



Ο Χουλουσί Ακάρ προχώρησε στις παραπάνω δηλώσεις κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής άσκησης «Εφες 2018» στη Σμύρνη – όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης – η οποία κορυφώνεται σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο Ακάρ δήλωσε πως οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας «θα συνεχίσουν να προστατεύουν και να διατηρούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της Τουρκίας και της ‘Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου’ στην ανατολική Μεσόγειο, και θα παραμείνουν ως εγγύηση ειρήνης και ασφάλειας προς την κατεύθυνση των διεθνών εγγυήσεων και των συνθηκών της Συμμαχίας στο κυπριακό νησί».





Και πρόσθεσε πως σε αυτό το πλαίσιο, οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, τόσο στο Αιγαίο πέλαγος όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο, θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα με αποφασιστικότητα.

crashonline.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...