Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πούτιν προς Νετανιάχου: «Η πυρηνική συμφωνία θα πρέπει να τηρείται αυστηρά από όλες τις πλευρές»






Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου όσον αφορά τις δηλώσεις του Ισραηλινού πρωθυπουργού για το πρόγραμμα πυρηνικών του Ιράν.


Ο Ρώσος πρόεδρος επιβεβαίωσε εκ νέου τη στάση της Ρωσίας στο εν λόγω ζήτημα, τονίζοντας πως η πυρηνική συμφωνία οφείλει να τηρθεί αυστηρά από όλες τις πλευρές.

«Με πρωτοβουλία της ισραηλινής πλευράς, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου. 


Συζήτησαν την κατάσταση αναφορικά με το Κοινό Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης (JCPOA), έχοντας υπόψη τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός του Ισραήλ για το θέμα. 




Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επαναδιατύπωσε τη θέση της Ρωσίας ότι η συμφωνία JCPOA, που είναι ύψιστης σημασίας για τη διασφάλιση της διεθνούς σταθερότητας και ασφάλειας, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά αυστηρά από όλες τις πλευρές», ανέφερε η ανακοίνωση.

Το πρωθυπουργικό γραφείο του Νετανιάχου τόνισε από την πλευρά του ότι στη τηλεφωνική τους συνομιλία οι ηγέτες των δύο χωρών συζήτησαν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, τη συριακή κρίση και συμφώνησαν να συναντηθούν το συντομότερο δυνατό.

pronews.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...