Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σε έξαρση το αντάρτικο στον Πόντο: Ανήσυχοι οι Τούρκοι στρατολογούν εθελοντές






Πλησιάζει η ώρα της απελευθέρωσης των ελληνικών εδαφών.


Η εμφάνιση ενόπλων ανταρτών στα βουνά του Πόντου έχει θορυβήσει, όπως όλα δείχνουν την Άγκυρα.

Η κρίση στην Τουρκία έχει εξαπλωθεί και στα κατεχόμενα χώματα των Ελλήνων.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα με το pontosnews, το τουρκικό κράτος βρήκε έναν τρόπο για την αντιμετώπισή τους.

Αποφασίστηκε λοιπόν να μοιραστούν όπλα σε χωρικούς, οι οποίοι χρίστηκαν εθελοντές πολιτοφύλακες για την «καταπολέμηση της τρομοκρατίας», όσων δηλαδή ξεσηκώνονται κατά της Τουρκίας.

Σύμφωνα πάντα με την ενημερωτική ιστοσελίδα για τα θέματα του Πόντου, μέχρι στιγμής 70 χωρικοί υπέβαλαν αίτηση και παρέλαβαν όπλα στο νομό Αργυρούπολης.

Οι χωρικοί, οι οποίοι πέρασαν από μια μίνι εκπαίδευση, συμμετέχουν κι αυτοί στις επιχειρήσεις του τουρκικού κράτους εναντίον των ενόπλων ανταρτών που δρουν στις ορεινές περιοχές του συνόρου των νομών Αργυρούπολης-Τραπεζούντας.





Ήδη έχουν ξεκινήσει περιπολίες στα ορεινά και δύσβατα μέρη, όπου συνήθως βρίσκουν καταφύγιο οι αντάρτες.

Το αντάρτικο που έχει ξεκινήσει στον Πόντο είναι δείγμα πως στην Τουρκία επικρατεί αναβρασμός και περιοχές πλέον διεκδικούν την ελευθερία τους.

Ήδη το θέμα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου έχει διεθνοποιηθεί και καλό θα ήταν αυτό αν γίνει και με τις σφαγές που διέπραξαν οι Τούρκοι και στην Μικρά Ασία.

Σημειώνεται πως από τον Μάιο του 2016 το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) είχε ως στρατηγικό του στόχο το «άνοιγμα» στον Πόντο. Προφανώς σε αυτή την κίνηση θα συμμετέχουν όλο και περισσότεροι κρυπτοχριστιανοί Έλληνες, οι οποίοι γνωρίζουν από τους προγόνους τους πως τόσα χρόνια βρίσκονται υπό κατοχή. Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος των Κούρδων.

Η ώρα πλησιάζει…









el.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...