Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Στην εντατική ο Προκόπης Παυλόπουλος






Ο Προκόπης Παυλόπουλος υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ.


Θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο απόψε – απ” όπου εργάζεται κανονικά – και θα επιστρέψει αύριο στα καθήκοντά του.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αφού υπεβλήθη σε καρδιολογικό έλεγχο, κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση στέντ, η οποία έγινε και όλα εξελίχθηκαν επιτυχώς.

Την επιτυχή επέμβαση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκανε Συντονιστής-διευθυντής του καρδιολογικού τομέα και του τμήματος Αιμοδυναμικών Μελετών και Επεμβατικής Καρδιολογίας του Ωνασείου, Βασίλης Βούδρης.

Για προληπτικούς και μόνον λόγους, ο κ. Παυλόπουλος θα παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο, και αύριο θα επιστρέψει κανονικά στο προεδρικό μέγαρο.





Η ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας:
«Στις 18:30 σήμερα ολοκληρώθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, ο ετήσιος καρδιολογικός έλεγχος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ.Προκοπίου Παυλοπούλου.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, αποφασίστηκε η τοποθέτηση ενός stent και η διαδικασία ολοκληρώθηκε απολύτως επιτυχώς.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ακολουθήσει αύριο κανονικά το πρόγραμμά του στην Προεδρία της Δημοκρατίας».


crashonline.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...