Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τράβηξε όπλο να ληστέψει μαμάδες έξω από σχολείο αλλά ατύχησε… Έπεσε σε μαμά-κομάντο ΒΙΝΤΕΟ






Εξαιρετικά άτυχος ήταν ένας κακοποιός στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο οποίος επιχείρησε να ληστέψει μια ομάδα από μανάδες που περίμεναν έξω από σχολείο, μη διστάζοντας μάλιστα να βγάλει όπλο μπροστά στα μάτια των έντρομων παιδιών.


Κι αυτό γιατί μεταξύ των μανάδων βρισκόταν και μια αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που είχε πάει να πάει την κόρη της μετά το μάθημα και έτυχε να έχει μαζί της και το όπλο της.

Λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο αδίστακτος κακοποιός έβγαλε το όπλο απειλώντας τις γυναίκες και τα παιδιά τους, η 42χρονη Κάτια ντα Σίλβα Σάστρε τον πυροβόλησε τρεις φορές, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.





Λίγες ώρες αργότερα ο επίδοξος ληστής υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.




Η 42χρονη αστυνομικός δέχτηκε τους επαίνους του κυβερνήτη του Σάο Πάολο για την ανδρεία που επέδειξε σε μια τελετή προς τιμήν της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.



pentapostagma.gr

Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...