Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Xρειάστηκε μία τετραετία με τον Τσίπρα για να μας ακούν και να μας σέβονται…. Οπου βρεις τοίχο βαρατo το κεφάλι σου!







Eίδα ένα βιντεάκι που σήκωσε το πρωθυπουργικό γραφείο με τον Τσίπρα να δηλώνει ότι τώρα πια μας ακούν και μας σέβονται….. και δεν έχω λόγια να περιγράψω τη φάτσα μου πως κοιτάει τον υπολογιστή!



Xιλιάδες χρόνια ιστορίας, μία μόνιμη χορηγία πολιτισμού σε όλο τον πλανήτη, στις Επιστήμες του ο πλανήτης μιλάει τη γλώσσα μας…. και χρειάστηκε μία τετραετία με τον ΣΦΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη για να μας ακούν και να μας σέβονται!

Μέσα στο βιντεάκι εχει και το άλλο το ραμολιμεντο μέσα στη Βουλή μας και δηλώνει ότι μετά από 8 χρόνια η Ελλάδα περνάει στην κανονικότητα… Γιατί μέχρι χθες δεν είμασταν κανονικοι ήμασταν τα γκαγκά του πλανήτη… και όλο αυτό το Αίσχος βγαίνει σαν αποτέλεσμα επειδή κάποιοι κρίνουν και χαρακτηρίζουν με βάση το ζωγραφιστό χαρτάκι!

Δεν έχεις τα φράγκα του ρόθτσαϊλντ… είσαι αντικανονικός!!… όλα με μέγεθος και σύγκριση με το ζωγραφιστό χαρτάκι… Δεν πα να είσαι Ένας λαός με τεράστια φιλοσοφία…. μία χώρα που όλη η γη θα ήθελε να μείνει και Να ζει….. μία χώρα όπου δημιουργήθηκαν τέχνες, ποίηση, θέατρο, επιστήμες, έρωτας, ήλιος…. μοναδική ζωή…. για αυτά τα χάπατα είσαι αντικανονικός!!

…και το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένας Chief executive σαν τον Αλέξη…. που με τη μαεστρία του έκανε την Ελλάδα πάλι να τη σέβονται…. αυτός και ο Μέγας Αλέξανδρος πρέπει να έχουν μείνει!!





Πρωθυπουργός του 15%…. ο οποίος βγήκε γιατί κορόιδεψε τον Έλληνα…. γιατί του είπε ότι το χρέος… Είναι απάτη…. και ότι θα σκίσει τα μνημόνια…. σήμερα έχει το θράσος και βγαίνει και σου λέει ότι οι θυσίες των πολλών.. πλέον θα γίνουν οι ανάγκες των πολλών…ΠΛΕΟΝ;;…. Γιατί έγινε πλέον κύριε Διευθυντά…. Εσείς είσαστε σε αυτή τη θέση γιατί υποσχεθήκατε από την αρχή ότι οι ανάγκες των πολλών είναι ο οδηγός σας προς το όραμά σας!

Κατά τον Αύγουστο μεριά με βάση τις εντολές από την κυριαρχη εταιρεία που εργάζεται ο κύριος Τσίπρας θα γίνει εκδήλωση όπου θα ανακοινώνεται η έξοδό μας από τα μνημόνια… και επειδή ο λαός έχει μνήμη χρυσόψαρου… να υπενθυμίσω ότι ποτέ δεν έγινε έρευνα του γιατί χρωστάμε η πόσα χρωστάμε και ποιοι είναι υπεύθυνοι που τα χρωστάμε…. 


Όπως υποσχέθηκαν για να έχουν εξουσία….. να υπενθυμίσω ότι τα μνημόνια που ήταν απάτη… που ήταν επονείδιστο χρέος…. που ξεχρέωσαμε τις τράπεζες τις ιδιωτικές… και αυτές σήμερα με τις πλάτες του ίδιου καθεστώτος παρανομούν εντέχνως και στα όρια…. με το να ζητούν από τον κοσμάκη να τους αποπληρώσει… τα ηδη απόπληρωμένα δάνεια από το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας…. καλώντας τους να κάνουν μία νέα σύμβαση με κούρεμα 80 και 90% του υποτιθέμενου χρέους τους….. και για να γίνει όλο αυτό ντε και καλά να υπογράψεις ένα νέο δάνειο!

Τη στιγμή που θα ανακοινωθεί η έξοδό μας από τα μνημόνια…. που θα το ξαναπώ…. που ποτε δεν μάθαμε αν τα μνημόνια ήταν η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της γης ή όχι…. καλούμαστε να βγούμε στις αγορές και να ζητήσουμε δανεισμό με 5%…. και εκεί έρχεται η φώτιση που μπορεί να πει κάποιος Ασε ρε φίλε καλύτερα Μείνε με τους απατεώνες!

Εάν πάρουμε δάνειο από τις αγορές…. η τρωικά…η τροια με ενα αλλο Ω…και Κ……Έχει το δικαίωμα να μας ελέγχει ανά δίμηνο και αν δεν έχουμε τηρήσει ότι έχουμε υπογράψει να μας κηρύξει σε Άτακτη χρεοκοπία Χωρίς καμία άλλη κουβέντα!

Κάποια στιγμή από ότι θυμάμαι το 2010 ανακηρύχθηκε η χώρα σε επιλεκτική χρεοκοπία… αυτά τα χαρτάκια που έχουν πάνω Αυτό το μήνυμα…. την σφραγίδα της επιλεκτικής χρεοκοπίας… νομικά Κάποια στιγμή πρέπει να δηλωθούν σε απόλυτη χρεοκοπία… νομικά!

Τώρα πια μας σεβονται Τώρα πια μας ακούν… και γιατί να μην ακούν τους μαλάκες που τους έδωσαν τα πάντα και αντί να βρουν το σθενος να κάνουν ένα έλεγχο του χρέους… και να οδηγήσουν την όλη κατάσταση στα ανθρώπινα δικαιώματα…. και εκεί να διεκδικήσουν οι ίδιοι οι φορείς του εξωτερικού να αποδείξουν την απάτη… αυτοι τους ξεπούλησαν τα πάντα!

Δώσαμε νεράκι, δώσαμε χωματάκι, δώσαμε ενέργεια, δώσαμε υπέδαφος….. και τώρα έχουμε τη νέα τάξη πραγμάτων με τα όμορφα σενάρια της…. να διεκδικεί Αιγαίο μέσω Τουρκίας….. να απειλούν με πόλεμο εάν περάσουμε σε γεωτρήσεις….. και τα γνωρίζετε μην τα λέω και σας κουράζω!

Όταν ήταν ο Γιωργάκης ο Gap επάνω στην εξουσία…. Έλεγε σε βίντεο του…. δεν υπάρχουν πετρέλαια…. μέσα σε έξι χρόνια… αντε 8….. η πίτα μιλάει μόνο για πετρέλαια…. η για φυσικό αέριο…. την ίδια εποχή ο ίδιος που σήμερα σας λέει ότι περνάμε ΠΛΕΟΝ… στο δίκαιο των πολλών…. έκανε το παγώνι… μέχρι να πάρει τη θέση του κυρίου Διευθυντά!

ο Αλέξης αν ξαναβγεί θα ξαναβγεί επειδή έχει ήδη ονομασει Έλληνες ακόμα και τους εξωγήινους…. Όχι απλά τους Πακιστανούς και τους αφγανούς…. έχει φέρει και εξωγήινους…. ψηφοφοροι από τον Άρη, την Σελήνη, την Αφροδίτη και δεν ξέρω απο που αλλού…





Ο κυριούλης αυτός που περπατάει στο κόκκινο χαλί Και παρουσιάζεται στο βίντεο σαν τον αρχηγόπούλο που έβαλε την Ελλάδα στη σωστή πορεία…. είναι ο ίδιος που από πίσω έχει δημιουργήσει ομάδες και ομαδούλες με κοντάρια και στυλιάρια… οι οποίοι όντως τυχαίως με τις κινήσεις τους εμποδίζουν οτιδήποτε είναι ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων!…

Αυτός ο μορφονιός που λέει ήταν δίκαιο και έγινε πράξη… έχει μία ιδιαίτερη ιδέα του τι είναι Δημοκρατία Μιας και αυτός και το σινάφι του είναι η αρχική συντελεστές και εκτελούν την πρώτη στρατηγική φιμωσης της ελευθερίας του λόγου σε όλα τα επίπεδα και τα μέσα επικοινωνίας… υπάρχουν βίντεο με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνουν οι ίδιοι ότι η δουλειά τους είναι να τρολάρουν στο ίντερνετ και να κάνουν καταγγελίες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να σταματήσουν τις αντίθετες φωνές να λένε την δική τους άποψη!

Αλέξη αυτόν τον πολιτισμό της δικαιοσύνης που οραματίζεσαι, αυτή την πράξη προς το δίκαιο, πάρτην μαζί με τον πολιτισμό της χεστρας που γλύφεις και βάλτη στον ---- σου παιδακι μου!


Stranger…
katohika.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...