Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Θεσσαλονίκη: Γιούχα και αποδοκιμασίες σε Μπουτάρη, Αχτσιόγλου για το Μακεδονικό [εικόνες & βίντεο]


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ





Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης περίπου 30 άτομα, με αφορμή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, με ομιλήτρια την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.


Οι διαδηλωτές κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, κατά των πολιτικών καθώς και κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ενώ
αποδοκιμάζουν όσους προσέρχονται για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, κρατώντας σφυρίχτρες, βρίσκονται και μέλη του κινήματος «Σφυρίζω».

Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες δεν επιτρέπουν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το σημείο.

Να σημειωθεί πως η υπουργός Εργασίας έφτασε στο σημείο περίπου στις 18.30.

Δείτε φωτογραφίες και video του Thestival:








iefimerida.gr



Μπείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας. ΕΔΩ.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας. 

loading...