Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τί συμβαίνει με τις «φωτεινές σφαίρες» που φωτογραφίζονται οι παγκόσμιοι ηγέτες;






Τι συμβαίνει με τις φωτεινές σφαίρες και για ποιο λόγο ηγέτες μεγάλων δυνάμεων ξαφνικά νιώθουν την ανάγκη να τις αγγίζουν;


Ένα χρόνο πριν, είχαμε δει μια περίπου παρόμοια διαδικασία/τελετή, στο παγκόσμιο κέντρο «καταπολέμησης» της τρομοκρατίας, στη Σαουδική Αραβία, με τον Τράμπ, τον Αλ Σίσι και τον Σαλμάν να ακουμπούν τα χέρια τους σε μια φωτεινή σφαίρα.

Τώρα η "επιδημία" της «φωτεινής σφαίρας» επαναλήφθηκε μεταξύ του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου και του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρον στα εγκαίνια του «διαπολιτισμικού» κέντρου στο Παρίσι όπου τιμούνται τα 70χρονα του κράτους του Ισραήλ.

Ξαφνικά και χωρίς προφανή λόγο οι δύο ηγέτες έπιασαν μια φωτεινή σφαίρα υπό την παρουία μιας γυναίκας ντυμένης στα κόκκινα, προκαλώντας όπως είναι φυσικό με την αλλόκοτη συμπεριφορά τα σχόλια.

Πρόκειται για ένα είδος τελετής που πραγματοποιούν οι λεγόμενες «απόκρυφες» κοινωνίες αλλά τώρα το κάνουν και δημόσια;

Τι μπορεί να συμβολίζει η φωτεινή αυτή σφαίρα και τι σχέση μπορεί να έχει με ουράνια φαινόμενα στα οποία εμφανίζονται τέτοιες φωτεινές σφαίρες;

Ποιος είναι ο «ιθύνων» νους πίσω από την δημιουργία τους;





Είναι μερικά από τα ερωτήματα που απευθύνουν συνομωσιολόγοι αναφορικά με το φαινόμενο αυτό.







πηγές:
pronews.gr
standard.co.uk


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. 
Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...