Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τον έθαψαν σε χωράφι μαζί με το αυτοκίνητό του Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα στα Σφακιά


ΔΙΑΔΩΣΤΕ: ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ  




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη απο τα Σφακιά.


Λίγες ώρες μετά την σύλληψη δύο Σφακιανών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση, και λίγο πριν οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων εντόπισαν την σορό του άτυχου 70χρονου.

Η σορός όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου, βρέθηκαν σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.

Συγκεκριμένα η σορός όπως και το αυτοκίνητο του 70χρονου, βρέθηκαν σκεπασμένα απο χαλίκια και χώμα σε χωράφι στον Αλικιανό στο οποίο ο ιδιοκτήτης του εκτελούσε εργασίες διαμόρφωσης.

Το αυτοκίνητο το είχαν ρίξει σε έναν λάκκο και το κάλυψαν ενώ σε κοντινό σημείο είχαν καλύψει και την σορό του 70χρονου.

Μάλιστα στην διάρκεια των αστυνομικών ερευνών για την εξιχνίαση της υπόθεσης, η νταλίκα είχε οδηγηθει στο χώρο του πρώην Αστυνομικού Τμήματος Σούδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα δύο αδέλφια που έχουν συλληφθεί. 44 και 39 ετών, ομολόγησαν την πράξη τους και το πρωί οδηγούνται στον Ανακριτή για την απολογία τους.

Πρωτοφανείς οι αστυνομικές έρευνες που οδήγησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Να σημειωθεί η δολοφονία του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη, ήταν καλυμμένη απο το πέπλο του μυστηρίου της εξαφάνισης, και έτσι απαιτήθηκε η αξιοποίηση όλης της εμπειρίας και των ικανοτήτων των αστυνομικών για την εξιχνίασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, οι αστυνομικοί των Χανίων εξ αρχής ερευνούσαν το θέμα της ανθρωποκτονίας, η οποία όμως είχε καλυφθεί με τόσο αριστοτεχνικό τρόπο, που χρειάστηκε η αξιοποίηση εξελιγμένων τεχνολογικά μέσων και μάλιστα νέας γενιάς, τα οποία σε συνδυασμό με την μεθοδικότητα των ερευνών, οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα.

Οι συγγενείς επιτέθηκαν στους κατηγορούμενους
Στο δικαστικό μέγαρο βρέθηκαν τόσο η σύζυγος όσο και η κόρη του άτυχου κτηνοτρόφου που μόλις είδαν τους δύο κατηγορούμενους άρχισαν να ρίχνουν κατάρες σε βάρος τους και να φωνάζουν. Μάλιστα, επιχείρησαν και να τους επιτεθούν ωστόσο με την επέμβαση των αστυνομικών ηρέμισαν τα πνεύματα.

Πηγή: flashnews.gr




Πατήστε εδώ και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας. 

loading...