Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Καιρός: Η «Νεφέλη» φεύγει, ο Ιούλιος μπαίνει με... καύσωνα (Χάρτες)



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ: 

ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.




Μετά από έναν Ιούνιο γεμάτο με βροχές και καταιγίδες, φαίνεται ότι ο καιρός αποφασίζει πια να... μυρίσει καλοκαίρι και ο Ιούλιος ετοιμάζεται να μπει «καυτός»...

Η «Νεφέλη» εξακολουθεί να επηρρεάζει περιοχές της Ελλάδας, προκαλώντας ακραία φαινόμενα, καταστροφές και πλημμύρες, όλα όμως δείχνουν πως ο Ιούλιος «ετοιμάζεται» να μπει με υψηλές θερμοκρασίες. Και από τα πρώτα στοιχεία που σήμερα εμφανίζουν τα προγνωστικά μοντέλα, είναι πολύ πιθανό από τις 3 Ιουλίου και μετά, η Ελλάδα να μπει σε μια παρατεταμένη περίοδο με θερμοκρασίες που κατά τόπους θα προσεγγίσουν ή και θα ξεπεράσουν τους 39-40 βαθμούς Κελσίου.

Κοινώς, είναι εξαιρετικά πιθανό να μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου η χώρα μας να «βιώσει» την πρώτη σοβαρή και καλά οργανωμένη θερμή εισβολή από την Αφρική.

Για να καταλάβετε τις θερμοκρασιακές διαφορές, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στη γκάλερι και να δείτε την πρώτη εικόνα με την θερμοκρασία που σήμερα υπάρχει στην ανώτερη ατμόσφαιρα πάνω από τη χώρα μας και ολόκληρη την Ευρώπη και τη θερμοκρασία που θα επικρατεί από τις 4 Ιουλίου και μετά, όταν και η Ελλάδα μπαίνει στο «μάτι» της θερμής εισβολής από την Αφρική.







dokari.gr



Μπείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας. ΕΔΩ.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας. 

loading...