Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Άγριες «ΒΟΜΒΕΣ» από τον θείο Γιώργο! Ούτε η σύντροφος Μπέττυ δεν θα ψηφίσει τον Αλέξη της!






Μετά την δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού της Αλβανίας 11 ΙΟΥΝ 2018 , Σαλί Μπερίσα, πως οι Οθωνοί, το δυτικότερο νησί της Ελλάδας, δεν είναι Ελληνικό, υπονοώντας πως ανήκει στην Αλβανία,



Δημιούργησαν μία σφήνα κράτους στα πλευρά της Μακεδονίας», επισήμανε ο Γιώργος Τράγκας από τη συχνότητα των «Παραπολιτικών 90,1».

             «Δείτε ακόμα»

Συνέχισε, ασκώντας κριτική στην απόφαση του Τσίπρα να μην πάει το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, «Βόρεια Μακεδονία» σε δημοψήφισμα στον ελληνικό λαό, καθώς όπως είπε: «Δεν τολμάει να πάει το θέμα στις κάλπες και να μην γίνει δημοψήφισμα καθώς θα σαρωθεί και θα υποστεί πανωλεθρία. Δεν θα πάρει ούτε ψήφο από τη Μακεδονία».

Ο Γιώργος Τράγκας δεν άφησε ασχολίαστη και την απόφαση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, σχετικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό, τονίζοντας: «Ο Καμμένος παριστάνει την πάπια, λέγοντας πως θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν τα Σκόπια, για το αν θα περάσει το δημοψήφισμα, και με αυτή τη στάση συναινεί ουσιαστικά στη συμφωνία. Σύρεται σε όλες τις επιλογές του Τσίπρα, ο οποίος ντροπιάζει τους Έλληνες»

Για την στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, απέναντι στην πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε: «Ούτε μεθυσμένος δεν θα τα έλεγε αυτά ο Παυλόπουλος, ήταν σαν να ήταν υπό της επήρεια δύο μπουκαλιών ουίσκι. Απέδειξε ότι είναι άξιος της περιφρόνησης του ελληνικού λαού, υποστηρίζοντας το δίδυμο του Γοργοποτάμου».

makeleio.gr


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. 
Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...