Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΔΥΣΤΥΧΟΣ: ΑΠΟΡΡΊΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΤΟ ΑΊΤΗΜΑ ΑΠΟΦΥΛΆΚΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 






Αρνητικά αποφάνθηκε και πάλι το δικαστήριο της Αδριανούπολης στο νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνται από την 1η Μαρτίου, χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Για τέταρτη φορά το δικαστήριο εξέδωσε αρνητική απόφαση για την αποφυλάκιση των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, με τις εξελίξεις πλέον να μετατίθεται μετά τις εκλογές στην Τουρκία στις 24 Ιουνίου.

Oι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα έχουν δικαίωμα να καταθέσουν νέο αίτημα αποφυλάκισης σε έναν μήνα.

Ο δικαστής που εξέτασε άμεσα το αίτημα αποφάσισε να παραμείνουν προφυλακισμένοι με το σκεπτικό, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στην προγενέστερη κατάσταση, ότι εξακολουθεί να υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφύγουν αν παραμείνουν ελεύθεροι, αλλά και το ότι η αποφυλάκισή τους με περιοριστικά μέτρα δεν θα είναι επαρκής.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή, με την οποία οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί θα μετατεθούν στην Τουρκία, προκειμένου να έχουν σταθερή κατοικία στην Άγκυρα.




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας. 

loading...