Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΧΑΜΟΣ στα Σκόπια! Γέμισε η πρωτεύουσα με ΑΦΙΣΕΣ που ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ τον Ζάεφ για ΠΡΟΔΟΣΙΑ…






Σάλος έχει προκληθεί στα Σκόπια με την είδηση ότι ο Ζόραν Ζάεφ πήρε τηλέφωνο τον Αλέξη Τσίπρα, και μέσα σε λίγες ώρες οι αναφορές για «προδοσία» κυριαρχούν.


Μάλιστα εμφανίστηκαν στους δρόμους της χώρας αφίσες με το πρόσωπο του Σκοπιανού πρωθυπουργού μαζί με τον Έλληνα ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα, όπου χαρακτηρίζεται προδότης.

Φαίνεται ότι στα Σκόπια θα γίνει χαμός, καθώς προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες και παρόλα αυτή ήδη βλέπουμε τις πρώτες αντιδράσεις.

Πίσω από αυτή την επίθεση στον Ζάεφ, σύμφωνα με τα σκοπιανά ΜΜΕ, είναι το «Διεθνές Κίνημα των Μακεδόνων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα» που είναι εγγεγραμμένο και εδρεύει στο Τορόντο του Καναδά.

Η αφίσα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Ζάεφ θέλει να αλλάξει το όνομα για να ικανοποιήσει την Ελλάδα. Προδοσία! 

Τέλος στις διαπραγματεύσεις για το όνομα!».
voicenews.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...