Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Βίντεο-σοκ: Γυναίκα στο Μεξικό τρέχει μέσα στο δρόμο μιλώντας στο κινητό, γλιστράει και την πατάει αυτοκίνητο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ





Οι σημερινές γυναίκες επειδή έχουν οικειοποιηθεί έναν αλλοπρόσαλλο τρόπο ζωής, χωρίς να το καταλάβουν κάνουν πολλές πράξεις οι οποίες είναι το λιγότερο εγκληματικές.


Επειδή βασική τους προτεραιότητα είναι να είναι όσο γίνεται πιο όμορφες και γοητευτικές όπου κι αν βρίσκονται αυτό τους στοιχίζει σε λειτουργικότητα.

Επίσης λόγω της δομής του εγκεφάλου τους που είναι σαφώς περιπλοκότερος από των ανδρών πολλές φορές κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα διότι απλούστατα μπορούν να το κάνουν, έχουν την ικανότητα.

Όμως τα πολλά καθήκοντα πάντα οδηγούν σε λάθη.

Έτσι τον επικίνδυνο συνδυασμό «τακούνια+τρέξιμο» επιβέβαιωσε με τον πιο σοκαριστικό τρόπο μια 22χρονη στο Μεξικό η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο όταν γλίστρησε ενώ επιχειρούσε να διασχίσει τρέχοντας και φορώντας τακούνια έναν δρόμο στην πόλη Νογκάλες.

Στο βίντεο φαίνεται η 22χρονη Μινέρβα να προσπαθήσει να περάσει ανάμεσα από τα σταματημένα - λόγω κίνησης - αυτοκίνητα σε ένα σημείο που δεν υπάρχει διάβαση πεζών. Κατά πληροφορίες η διάβαση πεζών ήταν σε απόσταση περίπου 50 μέτρων.

Όταν φτάνει στην αριστερή λωρίδα κυκλοφόρίας, η 22χρονη διαπιστώνει ότι δεν προλαβαίνει ένα αυτοκίνητο που έρχεται με ταχύτητα και στην προσπάθειά της να «φρενάρει» χάνει την ισορροπία της και πέφτει.





Ο οδηγός του αυτοκινήτου αν και πατάει φρένο, εντούτοις παρασύρει την 22χρονη κάτω από τον προφυλακτήρα του ΙΧ.

Αυτόπτες μάρτυρες μετέφεραν την Μινέρβα σε νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα κατάγματα που υπέστη στο πόδι και τον αγκώνα.


pronews.gr


Μπείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας. ΕΔΩ.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας. 

loading...