Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Νέες δηλώσεις Κοτζιά – Το όνομα Μακεδονία είναι μέσα στην συμφωνία






Αν τελικά επιτευχθεί η συμφωνία για το Σκοπιανό, θα πρέπει να ξεχάσουμε το όνομα Μακεδονία, καθώς σε συνέντευξη του στο Kontra News, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, δήλωσε ότι μόνο δύο ονόματα υπάρχουν στο τραπέζι.


• Βόρεια Μακεδονία 
• Άνω Μακεδονία

Αυτά είναι τα ονόματα που παίζουν.

Όπως διευκρίνισε ο Κοτζιάς, είναι βέβαιο ότι αν τελικά υπάρξει συμφωνία, το όνομα Μακεδονία θα βρίσκεται μέσα σε αυτή.

Αύριο η «μεγάλη» μέρα;
Αύριο θα ανακοινωθεί το όνομα, εφόσον υπάρξει συμφωνία, δήλωσε ο Έλληνας ΥΠΕΞ.
Τα παραπάνω νέα δυστυχώς τα περιμέναμε, αφού τα σχέδια της κυβέρνησης είναι γνωστά εδώ και καιρό.
Άγνωστη παραμένει η στάση που θα κρατήσει ο Πάνος Καμμένος. Αν τελικά επιτευχθεί συμφωνία και έρθει στην Βουλή, θα μάθουμε ποιοι βουλευτές είναι υπέρ του να δοθεί το όνομα στους Σκοπιανούς και ποιοι είναι κατά.

Η κυβέρνηση δεν άκουσε τον λαό που φώναξε για τα δίκαια του Ελληνισμού, δεν άκουσε τους Έλληνες που φώναξαν ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!.
Δυστυχώς, όπως όλα δείχνουν (εκτός και αν ο Τσίπρας αλλάξει γνώμη ), σε λίγο καιρό από τώρα τα Σκόπια θα λέγονται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η Ελλάδα που γνωρίζαμε θα αλλάξει, βλέπετε στην εποχή της ισοπέδωσης η Ελληνική Ιστορία που διδάσκει την Ελευθερία, θα πρέπει να εξαφανιστεί αν είναι δυνατόν.

Όπως όλα δείχνουν, οι εχθροί της χώρας έχουν το πάνω χέρι. Ο «ετερόκλητος» όχλος νιώθει ανήμπορος να αντιδράσει. Αφού πρώτα τον εξουθένωσαν Οικονομικά και Ψυχολογικά, τώρα θα τον αποτελειώσουν ολοκληρωτικά.





Σε λίγα χρόνια από τώρα, αν τελικά περάσει αυτή η συμφωνία, μπορεί να αλλάξουμε σημαία, όνομα και σύνορα. Σκοπιανοί, Αλβανοί, Τούρκοι, όλοι θα πέσουν να μας «φάνε», θα αρπάξουν ότι μπορούν.


Η Αντιπολίτευση θα πρέπει να καταδικάσει με όλους τους τρόπους, την συμφωνία.
Αν υπάρχει ακόμα Ελλάδα μέσα σε κάποιους πολιτικούς, θα πρέπει όλοι μαζί να ενωθούν, ώστε να προστατεύσουν την χώρα!

el.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...