Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Στην Ισπανία τελικά το πλοίο με τους 629 μετανάστες που δεν δέχτηκαν Ιταλία και Μάλτα








Η Ισπανία προσφέρθηκε να δεχθεί το πλοίο διάσωσης μεταναστών που παραμένει σε κατάσταση αναμονής στη Μεσόγειο με 629 μετανάστες να επιβαίνουν σε αυτό μετά την άρνηση της Ιταλίας και της Μάλτας να του επιτρέψουν να αγκυροβολήσει στα λιμάνια τους.



Το πλοίο Aquarius περισυνέλεξε τους μετανάστες, στους οποίους περιλαμβάνονται 123 ασυνόδευτοι ανήλικοι, 11 παιδιά μικρότερης ηλικίας και επτά έγκυες, από λαστιχένιες λέμβους ανοικτά των ακτών της Λιβύης στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του μόλις πριν από μία εβδομάδα, έδωσε οδηγίες προκειμένου το πλοίο να γίνει δεκτό στη Βαλένθια (ανατολική Ισπανία), ανέφερε σε ανακοίνωση το γραφείο του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

defence-point.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...