Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τρέμουν τους ρωσικούς S-400 οι ΗΠΑ: Τι κρύβεται πίσω από τις απειλές και τις κυρώσεις (βίντεο)






Τα τελευταίας τεχνολογίας αντιαεροπορικά συστήματα S-400 έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της διεθνούς επικαιρότητας, καθώς διάφορες χώρες επιδιώκουν να τα αποκτήσουν παρά τις αμερικανικές απειλές. Τι προκαλεί την οργή της Ουάσινγκτον;



Το S-400 “Triumf” είναι το πιο προηγμένο ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα, εν ενεργεία, σχεδιασμένο να εμπλέκεται με μεγάλη ποικιλία στόχων. Το σύστημα είναι ικανό να καταρρίπτει αεροσκάφη σε απόσταση έως 400 χιλιομέτρων και βαλλιστικούς πυραύλους σε απόσταση 60 χιλιομέτρων.

Μπορεί να χρησιμοποιήσει τουλάχιστον τέσσερις τύπους αντιαεροπορικών βλημάτων, σχεδιασμένα για διαφορετικούς τύπους στόχων. Πρόσθετα είδη πυρομαχικών αναπτύσσονται επίσης, με τις δυνατότητές τους να παραμένουν μυστήριο. Τον περασμένο Απρίλιο, οι Ρώσοι στρατιωτικοί αποκάλυψαν ότι τα στρατεύματα έλαβαν νέα παρτίδα πυραύλων για τους S-400, ικανά να χτυπήσουν στόχους σε χαμηλή τροχιά.


Μια μονάδα S-400 αποτελείται από τουλάχιστον έξι εκτοξευτές, ένα όχημα διοίκησης, ένα κινητό ραντάρ, οχήματα μεταφοράς και φόρτωσης. Μια μονάδα μπορεί να ανιχνεύσει εισερχόμενους εναέριους στόχους σε απόσταση 600 χιλιομέτρων και να εμπλακεί μέχρι και με 36 από αυτούς ταυτόχρονα.





Το σύστημα S-400, και συγκεκριμένα οι εξαγωγές του σε άλλα κράτη, έχει προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση παγκοσμίως, κυρίως στις ΗΠΑ.

Η απόφαση της Τουρκίας να αγοράσει τα συστήματα καταδικάστηκε από την Ουάσινγκτον, η οποία «ανησυχούσε» για την έλλειψη «διαλειτουργικότητας» μεταξύ των συστημάτων S-400 και των συστημάτων του ΝΑΤΟ.




ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...