Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Απίστευτο Βίντεο με UFO που Ρουφάει Νερό σε Λίμνη της Σουηδίας






Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε αυτό που βλέπουμε.


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτό συμβαίνει όταν το συμβάν είναι τόσο υπερβολικό, ώστε να ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας, με αποτέλεσμα να το αμφισβητούμε αμέσως.
Από την άλλη, λες: η τεχνολογία έχει προοδεύσει τόσο πολύ, τα drones σε ορισμένη απόσταση θα μπορούσαν άνετα να μπερδευτούν με ΑΤΙΑ κάποιων εξωγήινων, χωρίς να είναι.

Άλλες πάλι φορές, το προφανές μπορεί να σε φέρει σε αμηχανία, τόση που να πιστέψεις ότι πρόκειται για κάτι άλλο από αυτό που βλέπεις.
Ωστόσο, μπορεί πάντα να ξέρουμε τι υποθέσαμε ότι είδαμε και τι απορρίψαμε, αλλά μπορεί ποτέ να μην μάθουμε τι ήταν πραγματικά αυτό που είδαμε.
Στο δρόμο τους, δύο φίλοι καθώς πήγαιναν, παρατήρησαν ένα έντονο φως πάνω από τη λίμνη Mälaren στη Strängnäs της Σουηδίας στις 10 Ιουνίου 2018.
Ο Misha που βιντεοσκόπησε το αντικείμενο, για περίπου 7 λεπτά πριν εξαφανιστεί, δήλωσε ότι το αντικείμενο δεν έκανε θόρυβο και έμοιαζε σαν να ρουφάει νερό μέσα από τη λίμνη.
Το σύντομο πλάνο δείχνει ένα έντονο φως πάνω από τη λίμνη, μια αντανάκλαση του φωτός που βλέπει στο νερό, καθώς και ένα περίεργο μπλε αντικείμενο. Μια γέφυρα είναι ορατή στο βάθος.





Η Carina Lindqvist που ανέβασε το βίντεο στο κανάλι της είπε: «Ο φίλος μου ο Misha είναι πεπεισμένος ότι έχει καταγράψει ένα UFO».
Άραγε είναι πραγματικά ένα ΑΤΙΑ ή κάτι άλλο που προς το παρόν δεν έχει προσδιοριστεί, αλλά θα μπορούσε να είναι κάτι γήινο;
Δυστυχώς, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν υπάρχουν απαντήσεις, ενώ το μοναδικό πιθανό «σενάριο» που «παίζει» προς στιγμήν, είναι να πρόκειται για ένα Άγνωστο Ιπτάμενο Αντικείμενο που «σταμάτησε» πάνω από την λίμνη προκειμένου να ανεφοδιαστεί με νερό, ή για να αφήσει κάποιο σημάδι, ή κάποιο μήνυμα, όπως ένα αγρογλυφικό του βυθού.
Δείτε το video και μην ξεχάσετε να μας αφήσετε τα σχόλιά σας, λίγο πιο κάτω:
UFO in Sweden
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...