Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Φίλης ζητά την παραίτηση Καμμένου μετά τη συμφωνία για τη «Βόρεια Μακεδονία»








Την παραίτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ζητά ο Νίκος Φίλης μετά και τη χθεσινή συμφωνία της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ.


«Όταν σε ένα κορυφαίο ζήτημα ένας κορυφαίος υπουργός διαφωνεί δεν μπορεί να παραμένει στην κυβέρνηση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. Σχολιάζοντας τη στάση του Πάνου Καμμένου τόνισε ότι «Η κυβέρνηση έχει μία γραμμή, αυτή που υπάρχει στις προγραμματικές δηλώσεις. Τότε δεσμεύτηκε στην προσπάθεια για λύση του Σκοπιανού στη βάση σύνθετης ονομασίας». 


Ο πρώην υπουργός σημείωσε ότι ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι έχουμε μια ιστορική συμφωνία που μόνο καλά θα φέρει για τη χώρα. Το πρώτο θεσμικό ζήτημα είναι ότι η κυβέρνηση τηρεί τις δεσμεύσεις της για λύση του Σκοπιανού. Θα σχολιάσω τη θέση του κ. Καμμένου τη μέρα της ψηφοφορίας. 



             «Δείτε ακόμα»
 Ο κ. Φίλης δήλωσε επίσης: Αν ο κ. Μητσοτάκης καταθέσει πρόταση μομφής θα είναι σαν μομφή εναντίον του πατέρα του. Αναφερόμενος στην προοπτική συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ τόνισε: Οι αλλαγές στους συνοδηγούς στο πιλοτήριο δεν γίνονται εν πτήσει, αλλά μετά τις εκλογές. Χωρίς βιασύνες θα αντιμετωπιστούν αυτά τα θέματα. Ως προς την ψηφοφορία στη Βουλή ανέφερε ότι δεν χρειάζεται κομματική πειθαρχία. 

Δεν υπάρχει θέμα συνοχής για τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι διολισθαίνει στον εθνικισμό σε αντίθεση με τον πατέρα του που προσπάθησε να λύσει το σκοπιανό και τον επέκρινε για προσπάθεια εμπλοκής του ΠτΔ σε μικροκομματικά παιχνίδια. Είπε επίσης ότι δεν έχουν καμία σημασία όσα λέει ο κ. Λεβέντης (ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του ΠτΔ). 

Πηγή: www.lifo.gr



ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...