Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Εικόνες και βίντεο από το μπαράζ συλλαλητηρίων για την Μακεδονία





Τα συλλαλητήρια ξεκίνησαν στις 19:30 σε τουλάχιστον 25 πόλεις της Ελλάδας. Επίκεντρο ήταν η Πέλλα, γενέτειρα του Μεγάλου Αλέξανδρου, όπου η προσέλευση του κόσμου ηταν εντυπωσιακή.



Δείτε εικόνες και βίντεο από τα συλλαλητήρια στην Πέλλα:




Στη Λάρισα:


Στη Βέροια:

Στη Θεσσαλονίκη:


Στην Καστοριά:


Στην Καβάλα:


Και την Πτολεμαϊδα:










Πέρα από το κεντρικό συλλαλητήριο στην Πέλλα, παρόμοια συλλαλητήρια για την Μακεδονία θα λάβουν χώρα σε τουλάχιστον 25 πόλεις:



Μάλιστα μιλώντας στο protothema, ο Γιώργος Τάτσιος, πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Οι πόλεις που θα γίνουν συλλαλητήρια έφτασαν τις 23. Στις πρώτες 13 που ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια έγινε συνεννόηση της «Επιτροπής Αγώνα» με τις κατά τόπους Δημοτικές Αρχές, οι οποίες στήριξαν εξ αρχής την προσπάθεια. Το ίδιο συμβαίνει και με τις τοπικές Μητροπόλεις, που πραγματοποιούν μεγάλο αγώνα και παρακινούν τον κόσμο να παρευρεθεί στην κοντινότερη πόλη που θα γίνει συλλαλητήριο».

Εξηγώντας μάλιστα τον λόγο που λαμβάνουν χώρα σήμερα πολυάριθμα συλλαλητήρια ανά την επικράτεια και όχι ένα ή δύο μεγάλα, ο ίδιος πρόσθεσε:

«Η διασπορά των συλλαλητηρίων δίνει την ευκαιρία στους κατοίκους και του πιο απομακρυσμένου σημείου της Ελλάδας να ξεσηκωθούν και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην υπεράσπιση της Ιστορίας και του μέλλοντος της Μακεδονίας μας».


el.gr

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...