Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

Νέα ενημέρωση της πυροσβεστικής: Στους 91 οι ΝΕΚΡΟΙ – Άλλοι 25 ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ…


===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...
Σε 25 άτομα ανέρχονται οι αγνοούμενοι από τη φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής.


Χρειάστηκε να προηγηθεί κι ένα μπρα ντε φερ μεταξύ Κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων, πριν η Πυροσβεστική (μας κάνει την τιμή) να ενημερώσει για τον αριθμό των ανθρώπων που ακόμη δεν έχουν βρεθεί…

Κι όλα αυτά ενώ δεν σταματούν να έρχονται στο «φως» οικογενειακές τραγωδίες, μετά τις ταυτοποιήσεις των σορών που βρέθηκαν στα καμένα…

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, λοιπόν, εκκρεμεί ακόμη η ταυτοποίηση 28 σορών, ενώ όπως προαναφέραμε 25 είναι οι αγνοούμενοι. Η εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος, μάλιστα, τόνισε πως τέσσερις άνθρωποι κατέληξαν σε δημόσια νοσοκομεία.

Αγνοούμενοι: Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Σχετικά με την καταστροφική πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, από τη διαδικασία και τη διασταύρωση των στοιχείων προκύπτει ότι, οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 25 άτομα, οι οποίοι έχουν δηλωθεί επισήμως από οικεία τους πρόσωπα στην υπηρεσία μας και για τα οποία οι έρευνες συνεχίζονται.

Η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την ταυτοποίηση 59 σορών, ενώ εκκρεμεί η ταυτοποίηση για άλλες 28. Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας κατέληξαν 4 άτομα, τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για άλλη μια φορά, εκφράζει τη βαθειά της θλίψη στις οικογένειες των θυμάτων».
newsit.grΜεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις


ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...