Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Χαιρεκακίες του τουρκικού τύπου για την τραγωδία στην Αττική: «Πέθαναν δεκάδες άνθρωποι λόγω της εχθρότητας προς την Τουρκία!»


===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...




Ένα δημοσίευμα για τις φονικές πυρκαγιές σε μία από τις πλέον γνωστές εφημερίδες της γείτονος χώρας στάθηκε στην ελληνοτουρκική κόντρα.


Εκεί, καθώς φαίνεται, οι συντάκτες της τουρκικής εθνικιστικής εφημερίδας «Γενί Ακίτ» βρήκαν τις αιτίες για την μεγάλη τραγωδία της Αν.Αττικής.

Η Ελλάδα δηλαδή θρηνεί σήμερα επειδή δεν έκανε έγκαιρα δεκτή την…πολύτιμη βοήθεια της Τουρκίας στις πυρκαγιές της Δευτέρας!


«Η Τουρκία ήθελε να στείλει βοήθεια στην Ελλάδα και να μην την αφήσει μόνη της στην πιο καταστροφική πυρκαγιά στην ιστορία της γείτονος, αλλά οι ελληνικές αρχές απορρίπτοντας την πρόταση της Τουρκίας, έγιναν η αιτία να χαθούν δεκάδες ζωές.

Η κίνηση προκάλεσε την αντίδραση του λαού και σχολιάστηκε ως «ένδειξη έχθρας κατά της Τουρκίας από την γείτονα κυβέρνηση ».

Και συνεχίζει το προκλητικό δημοσίευμα:





«Στην Τουρκία ήταν έτοιμα 5 αεροσκάφη και 24 ελικόπτερα για να πάνε να προσφέρουν βοήθεια στην Ελλάδα, έτοιμα ήταν και τα συνεργεία διάσωσης της χώρας, αλλά η Ελλάδα απέρριψε τη βοήθεια της Τουρκίας, η Ε.Ε. ακόμη δεν είχε στείλει βοήθεια και έτσι την πρώτη βοήθεια την πήρε από τους Κύπριους».

 

el.gr



Μεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις


ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...