Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Ο υπεύθυνος για τις φωτιές έκανε διακοπές στην Άνδρο…


===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...




To κράτος έχει δημιουργήσει τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ως μια υπηρεσία η οποία είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό όλης της κρατικής μηχανής σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης όπως σεισμοί, πλημμύρες και πυρκαγιές.


Από τον Οκτώβριο του 2015 στην ηγεσία αυτής της κρατικής μηχανής βρίσκεται ο Γιάννης Καπάκης με απόφαση του πρωθυπουργού κΤσίπρα, μετά από εισήγηση του αναπληρωτή υπουργού Προστασία του Πολίτη κ. Τόσκα προφανώς μετά από εισήγηση του σημερινού υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά αφού ο κ. Καπάκης εκτός από το ότι ήταν ε.α. αξιωματικός της Πυροσβεστικής ήταν και μέλος της κίνησης ιδεών και δράσης ΠΡΑΤΤΩ στην οποία ο κ. Κοτζιάς είναι πρόεδρος.

Το φθινόπωρο θρηνήσαμε 24 νεκρούς από τις πλημμύρες στη Μάνδρα και λίγους μετά, θρηνούμε 87 νεκρούς από πυρκαγιά στο Μάτι.

Ο κος Καπάκης όχι μόνο παραμένει στη θέση του, αλλά ήταν άφαντος στο να δώσει εξηγήσεις για το τι έγινε και τι δεν έγινε.





Από τη Δευτέρα η Ελλάδα ζει μια τραγωδία κι όμως, ο υπεύθυνος απουσίαζε. Αντί να είναι την πρώτη γραμμή του συντονισμού και των εντολών, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στην Άνδρο ενώ η γγ Πολιτικής Προστασίας είχε ενημερώσει ότι ο βαθμός επικινδυνότητας για φωτιά στην Αττική τη Δευτέρα, ήταν τέσσερα…




Μεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις


ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...