Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ραγδαία εξέλιξη! Ο Τσίπρας ζήτησε ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Μέρκελ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς…

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ



Την παρέμβαση της Άνγκελα Μέρκελ ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία.

Ο Πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα στην Άγκελα Μέρκελ λίγο πριν αρχίσει η Σύνοδος Κορυφής του ΝΑΤΟ, εν όψει της συνάντησης που θα έχει η καγκελάριος της Γερμανίας με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.



Εντός των επόμενων ωρών ο κος Τσίπρας αναμένεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, προκειμένου να συντονιστούν εν όψει της αυριανής διμερούς συνάντησης Τσίπρα – Ερντογάν, στις 14.30 ώρα Βελγίου.

Σε αυτό το κρίσιμο τετ α τ, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να θέσει εκ νέου στον πρόεδρο της Τουρκίας το ζήτημα της πολύμηνης κράτησης των Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης, που βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής ατζέντας.
voicenews.gr


Μεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΤΕ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

                    Σημείωση                    
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας.

loading...