Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μαρία Ζαχάροβα: Οι απελάσεις Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα θα έχουν συνέπειες…


===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ




Η Αθήνα έχει πέσει θύμα βρόμικης προβοκάτσιας

Η απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα δεν θα παραμείνουν χωρίς συνέπειες, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Κατανοούμε πως ο ελληνικός λαός πρέπει να επικοινωνεί με τους Ρώσους εταίρους και να μην πέφτει θύμα βρώμικων προβοκατσιών, στις οποίες, δυστυχώς, υπέπεσε η Αθήνα», ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Δυστυχώς, βέβαια, μιλάμε για πολιτική και τέτοιες ενέργειες δεν παραμένουν χωρίς συνέπειες, δεν εξαφανίζονται δίχως ίχνος. Φυσικά, δυστυχώς, αυτά ζημιώνουν τις διμερείς σχέσεις, χωρίς να εισάγουν εποικοδομητικό στοιχείο», πρόσθεσε.





Η Ελλάδα αποφάσισε την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα σε άλλους δύο για παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας. Σύμφωνα με την «Καθημερινή», τα μέτρα αποτελούν απάντησε σε παράνομες ενέργειες εντός της ελληνικής επικράτειας, οι οποίες συνιστούν παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας.


Οι Ρώσοι διπλωμάτες, φέρεται να προσπάθησαν να δωροδοκήσουν αξιωματούχους και να υποδαυλίσουν διαδηλώσεις για να εμποδίσουν τη συμφωνία που θα επιτρέψει στη πΓΔΜ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

crashonline.gr

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"

Μεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ ΤΩΡΑ:  


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

                    Σημείωση                    
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας.

loading...