Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Όλο και πιο κοντά στα Ιεροσόλυμα οι Ρώσοι: Προέλαση στα σύνορα Συρίας/Ισραήλ – Εκτάκτως συνεδριάζει ο ΟΗΕ (ΒΙΝΤΕΟ)


===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ




Οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας προελαύνουν στην Ντεράα βοηθούμενες από ρωσικά αεροπορικά πλήγματα κατά των ισλαμιστών ανταρτών.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, έπειτα από επιχειρήσεις διάρκειας δύο εβδομάδων πλέον ο συριακός στρατός ελέγχει ποσοστό άνω του 60% της περιοχής.

Η κατάληψη εδαφών έχει τεράστια συμβολική σημασία, αφού από εκεί ξεκίνησε ο ένοπλος αγώνας των ανταρτών, αλλά και γεωστρατηγικά αφού βρίσκεται στα σύνορα με Λίβανο, Ιορδανία και Ισραήλ.





Η προέλαση, που βρίσκεται σε εξέλιξη συμπίπτει με τον νέο γύρο συνομιλιών ανάμεσα σε εκπροσώπους των ισλαμιστών ανταρτών και Ρώσους αξιωματούχους για μία συμφωνία ειρήνης στην Νότια Συρία, που περιλαμβάνει την παρουσία ρωσικής αστυνομίας στις υπό ανταρτικό έλεγχο πόλεις και περιοχές.

Τουτέστιν, οι Ρώσοι αποκτούν αστυνόμευση σε μεσανατολικό έδαφος, ενώ βρίσκονται στα σύνορα με Ισραήλ και, όπως αντιλαμβάνεστε όλο και πιο κοντά στην Ιερουσαλήμ, πόλη η οποία αποτελεί αντικείμενο διαμάχης, μεταξύ ΟΗΕ (Νέα Τάξη) και Ισραήλ, ΗΠΑ, Ρωσία (Εθνική Δεξιά).

Οι εξελίξεις αναγκάζουν το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να διεξάγει έκτακτη συνεδρίαση την Πέμπτη το πρωί με θέμα την κατάσταση στην νοτιοδυτική Συρία και την επέλαση Ρώσων και Σύρων του Άσαντ.






el.gr



Μπείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας ΕΔΩ.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας.

loading...