Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ… ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ – ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ




Για μία ακόμα Κυριακή, οι Έλληνες ξεχύνονται στους δρόμους αποδεικνύοντας στους απανταχού ανθέλληνες πολιτικούς και μη ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν θα είναι ένα θέμα που θα «ξεφουσκώσει».

Χιλιάδες πατριώτες θα διαδηλώσουν από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη και τη Ρόδο όπως διαβάζουμε στο πλήρες πρόγραμμα που θα διαβάσετε παρακάτω:

Αναλυτικά, συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης θα πραγματοποιήσουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Νομού, στα διόδια της Λεπτοκαρυάς,σχετικά με την ιστορία της Μακεδονίας , την Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 10πμ. Θα μοιραστούν φυλλάδια σε διερχόμενα οχήματα, χωρίς να κλείσει ο δρόμος.

Μια ειρηνική κινητοποίηση στην οποία καλούνται να συμμετέχουν και οι πολίτες της Πιερίας.

Την ίδια ώρα στην Αμφίπολη, Ενωμένες Πατριωτικές Δυνάμεις, από Σέρρες, Καβάλα και Δράμα Ξεκινάνε μεγάλη μηχανοκίνητη Πορεία.

Στη Ρόδο πάλι το πρωί υπάρχει κάλεσμα για συγκέντρωση στις 10 το πρωϊ μπροστά στο Δημαρχείο, ενώ η Κρήτη θα δώσει βροντερό παρόν το απόγευμα σε Ηράκλειο και Χανιά για την Μακεδονία.





Ξεσηκώνεται και ο Έβρος. Κάλεσμα στην Αλεξανδρούπολη και συγκέκριμένα στον Φάρο για Πορεία. Στις 7:30 το προσκλητήριο για τους Ακρίτες μας που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν.


Για το βράδυ της Κυριακής μεγάλη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη από αγωνιστικούς φορείς για συγκέντρωση στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πορεία στην πόλη. Το κάλεσμα είναι για τις 8 το βράδυ και η πρωτοβουλία ανήκει στην Ακομμάτιστη Αυτο-οργάνωση Ελλήνων Πατριωτών.

Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής έχει ως εξής.


– ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ – ΑΓΩΝΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ

– ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΔΙΟΔΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΙΕΡΙΑΣ!

– ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΡΟΔΟΣ – 10 ΤΟ ΠΡΩΪ – ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

– ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ – ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

– ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΩΡΑ 19.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

– ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ «ΧΑΝΙΑ -ΠΑΡΩΝ» ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΧΑΝΙΑ

– ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΕΝΙΑΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΕΩΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ 10:30 ΠΜ

makeleio.gr



Μπείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας ΕΔΩ.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας.

loading...