Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Με Βροχές και καταιγίδες

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ




Χαλάει ο καιρός το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Βροχές, καταιγίδες, ακόμα και χαλάζι - Κακοκαιρία σχεδόν όλη την εβδομάδα!


Χαλάει απότομα ο καιρός από το Σάββατο και από τα βόρεια με βροχές, καταιγίδες που σε κάποιες περιοχές θα είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ

1. Αύριο Σάββατο βροχές, καταιγίδες και χαλάζι αναμένεται να πέσουν σε κεντρική και ανατολική Μακεδονία. Το απόγευμα ο καιρός θα χαλάσει στην Ήπειρο και την δυτική Μακεδονία και από το απόγευμα στην Θράκη, την Θεσσαλία και πιθανώς στις Σποράδες. 




2. Την Κυριακή, ο καιρός θα χαλάσει με βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκηα και κατά διαστήματα και μέχρι το βράδυ στην Κεντρική Μακεδονία. 




Επίσης, στην Θεσσαλία την κεντρική και ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), στην ανατολική Πελοπόννησο και πιθανώς στις Σποράδες και την Εύβοια.

3. Την Δευτέρα, κατά διαστήματα θα βρέχει μέχρι και το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και πιθανώς στην Χαλκιδική και στα νησιά του βόρειου Αιγαίου.

Παρά την εξασθένηση των φαινομένων ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και τις επόμενες μέρες της εβδομάδας.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ 



Μπείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας ΕΔΩ.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας.

loading...