Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ποιά είναι η Ενεργειακή Κατάσταση της Αύρας σας; Δείτε ένα Παράδειγμα Ανάλυσης και Ερμηνείας της Αύρας

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ




Η παρούσα είναι η φωτογράφηση αύρας ενός άντρα κάποια στιγμη την περίοδο της θεραπείας του.

Όλγα-Μαρία Μαρδάκη


Θα γίνει προσπάθεια ερμηνείας της για να καταστεί σαφές το πόσο σημαντική είναι η απεικόνιση της αύρας και επομένως η παροχή μιας «χειροπιαστής» επιβεβαίωσης για την σωματική, ψυχοσυναισθηματική και πνευματική υγεία του ανθρώπου.

Με την εκκίνηση της θεραπευτικής παρέμβασης στον Αδάμ κινητοποιήθηκαν πολλές πληροφορίες τις οποίες θεωρούσε ότι είχε επιλύσει και δυσκολευόταν να αποδεχθεί ότι εξακολουθούσαν να επηρεάζουν τη ζωή και την πορεία του.

Τα βασικά προβλήματα υγείας του είναι ήπια κατάθλιψη, προστάτης και σοβαρή οσφυαλγία. Βιώνει τον γάμο του ως μια οδυνηρή και καταπιεστική σχέση και πιστεύει ότι τυχαίοι και εξωτερικοί παράγοντες τον έχουν οδηγήσει στα τωρινά του προβλήματα.

Δυσκολεύεται να αναλάβει την ευθύνη των λαθών του και της βελτίωσης της ζωής του. Συνήθως παραπονιέται, νιώθει θύμα, θεωρεί ότι άλλοι «φταίνε» και εκφράζει την πίστη ότι «αν τα πράγματα ήταν αλλιώς…», χωρίς να αναγνωρίζει την προσωπική του συμμετοχή σε ό,τι έχει προκληθεί στη ζωή του.

 

Το μεγάλο κενό που εμφανίζεται πίσω δεξιά αφορά στον προστάτη και την οσφυαλγία. Συμφωνεί με το ότι ο Αδάμ όχι μόνο δεν απολαμβάνει τη σεξουαλική του ζωή εφόσον με τη σύζυγό του έχουν πλέον πολύ άσχημη σχέση, αλλά επιτρέπει την καταπάτηση του ανδρισμού του. Ο ίδιος αναφέρει ότι η σύζυγός του τον προσβάλλει και του μιλάει άσχημα, τον θεωρεί ανίκανο να ανταποκριθεί στις οικογενειακές και πατρικές του υποχρεώσεις και ταυτόχρονα τον ζηλεύει, τον καταπιέζει και θέλει να τον χειρίζεται. Επίσης, αισθάνεται ότι η επαγγελματική του πρόοδος και δημιουργικότητα έχουν σταθερή καθοδική πορεία και φοβάται για την καριέρα του.

Αυτή η κατάσταση δημιουργεί συσσώρευση θυμού στον Αδάμ, κάτι που φαίνεται στο ύψος του 3ου τσάκρα και πιο συγκεκριμένα στο συκώτι. Νιώθει ότι δεν έχει προσωπική δύναμη για να αντεπεξέλθει σε αυτό. Η φθορά στο 5ο τσάκρα στο ύψος του λαιμού προφανώς επιβεβαιώνει ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τον αυτοσεβασμό του και ότι νιώθει θύμα, άρα δικαιολογημένα παίρνει αυτή την ανταπόκριση από τους γύρω του.

Βέβαια, να σημειωθεί ότι ο Αδάμ δεν έγινε ποτέ αποδεκτός από τους γονείς του. Η γέννησή του ήταν τυχαία και επειδή οι γονείς του είχαν ούτως ή άλλως πολύ άσχημη σχέση μεταξύ τους την ανατροφή του παιδιού ανέλαβε η γιαγιά. Από έμβρυο, δηλαδή, ο άνθρωπος αυτός έλαβε την πληροφορία ότι δεν είναι «αποδεκτός».




Μελετώντας το ενεργειακό αποτύπωμα των ακροδακτύλων κάνουμε επιπλέον παρατηρήσεις.


 

Ο τομέας 3 δηλώνει όσα αναφέρθηκαν για το 5ο τσάκρα: μη αποδοχή εαυτού, ανικανότητα υποστήριξης προσωπικού καλού και αυτοσεβασμού, αίσθηση ότι ο άνθρωπος ανέχεται και «καταπίνει».

 

Τα κενά στους τομείς 5 και 6 αφορούν στον κόκκυγα και το τυφλό έντερο. Από νοητική άποψη αντιπροσωπεύουν απώλεια ισχύος, αστάθεια, κλονισμό, εμμονή σε παλιό πόνο, ανικανότητα αποδέσμευσης του παλιού και άχρηστου και αποδοχής της αλλαγής.

 

Ο τομέας 6 υποδεικνύει μετακίνηση πληροφορίας που αφορά στο αριστερό νεφρό, επομένως φόβο και ανάγκη στοργής και υποστήριξης (και όχι ψόγου και απόρριψης όπως ενδεχομένως κάνει η σύζυγος του Αδάμ).

 

Το δεξί αυτή τη φορά νεφρό υπενθυμίζει φόβο και αντίδραση μικρού παιδιού. Πολύ πιθανό ο Αδάμ να μην έχει γιατρέψει την παλιά πληγή της έλλειψης της μητέρας κατά την παιδική του ηλικία.

 

Ο προστάτης είναι το όργανο που βάλλεται περισσότερο από όλα και δηλώνει ανασφάλεια όσον αφορά τον ανδρισμό, ανημποριά, φόβο ανικανότητας και απόρριψης του ανδρισμού και σεξουαλική πίεση.



Το Crownscopy σκιάζει αυτή την περίοδο το μεσημβρινό του λεπτού εντέρου. Από ενεργειακή και νοητική άποψη το λεπτό έντερο αντιπροσωπεύει την αφομοίωση. Ίσως, λοιπόν, ο Αδάμ δυσκολεύεται να αφομοιώσει τις καινούριες ιδέες με τις οποίες πρέπει να μάθει να λειτουργεί στο εξής για να αλλάξει τα πράγματα στη ζωή του. Πληροφορία η οποία συμφωνεί και με τον φόβο που νιώθει, προφανώς φόβο αλλαγής και φόβο για το άγνωστο που έχει να αντιμετωπίσει μέχρι να θέσει νέα πλαίσια στη ζωή του και να επαναπροσδιοριστεί.




Από ενεργειακή άποψη ο οργανισμός του είναι απόλυτα φυσιολογικός και ισορροπημένος. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι μεγάλες μετακινήσεις ή τα κενά σε περιοχές της αύρας είναι απόλυτα αποδεκτές κατά περιόδους και υποδεικνύουν την αναδιάρθρωση που επιτελείται. Ο οργανισμός εξακολουθεί να έχει ενεργειακή πληρότητα και λειτουργεί μέσα σε προστατευμένο περιβάλλον (υπό την επήρεια των ενεργειακών θεραπευτικών καναλιών) μέχρι να παγιωθεί η ισορροπία.


 

Το 7ο τσάκρα έχει μετακινηθεί προς την yang πλευρά της λογικής και προσπαθεί να επεξεργαστεί και να αποδεχθεί τόσο τις θαμμένες για καιρό πληροφορίες τις οποίες ο οργανισμός δεν είχε αποβάλλει όσο και τις νέες προκειμένου να εγκατασταθούν οι αλλαγές.

Το 2ο τσάκρα παρουσιάζει κι αυτό μεγάλη απόκλιση προς τα δεξιά. Αφορά στο αστρικό-συναισθηματικό σώμα και είναι δεδομένο ότι ο Αδάμ θα έχει συναισθηματική επίγνωση των όσων βιώνει και θα επεξεργάζεται πληροφορίες του αντίστοιχου τσάκρα. Τέτοιες μπορεί να είναι ο ανδρισμός και η ισχυροποίησή του, η δημιουργικότητά του, η ικανότητα να απολαμβάνει τη σεξουαλικότητα και τη ζωή του και η θλίψη που αισθάνεται απέναντι στη ζωή.

Από τα παραπάνω γίνεται σαφής η διαγνωστική χρησιμότητα της φωτογράφησης της αύρας και η εγκυρότητα της μεθόδου σε αντιστοιχία με την πραγματικότητα που υλοποιείται στη ζωή του ανθρώπου

omorfizoi.gr
diadrastika.com



Μπείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας ΕΔΩ.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας.

loading...