Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ έξω από το ΥΠΟΙΚ: «Συγκρούσεις» ΜΑΤ-διαδηλωτών (Εικόνες)

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ




Μέλη της ΠΟΕΔΗΝ πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Οι συγκεντρωμένοι ύψωσαν διάφορα πανό, τα οποία είναι ιδιαιτέρως καυστικά.

Τα συνθήματα που κυριαρχούν
«Τσιπροξίλ – Γιατροσόφια»
«Η κυβέρνηση έχασε τα αυγά και τα καλάθια»
«Καρέκλα εξουσίας»
«13η σύνταξη»
«Βλήτα»

Δείτε τις εικόνες










Το πανό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση

Οι εργαζόμενοι των Δημόσιων Νοσοκομείων, έφτιαξαν ένα πανό στο οποίο ο κ.Πολάκης φαίνεται να φτιάχνει γιατροσόφια «Τσιπροξίλ».



Τι ζητούν οι εργαζόμενοι

Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, ζητούν τον διπλασιασμό του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας αλλά και την μονιμοποίηση των συμβασιούχων. Επίσης, ζητούν να συναντηθούν με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ώστε να θέσουν επί τάπητος τα θέματα που τους απασχολούν ιδιαίτερα.

Ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων και των ΜΑΤ

Ενταση σημειώθηκε πριν λίγο στη συγκέντρωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), όταν μέλη της προσπάθησαν να μπουν στο υπουργείο Οικονομικών.



Άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν, κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν αυγά.

Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία.

Τα προβλήματα της συγκυβέρνησης

Βλέπουμε λοιπόν, ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας, αφού οι αντιδράσεις πλέον είναι καθημερινές.

 Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βλέπουν το χάος μπροστά τους, αφού από την μια υπάρχουν οι πολίτες που διαμαρτύρονται συνεχώς για διάφορα θέματα, Εθνικά αλλά και Οικονομικά και από την άλλη έχουν να αντιμετωπίσουν το «φάντασμα» των δημοσκοπήσεων.
Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, δείχνουν ότι τα δύο κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα. Ειδικά οι ΑΝΕΛ αντιμετωπίζουν «πρόβλημα πολιτικής επιβίωσης».

el.gr


Μεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις

 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

                    Σημείωση                    
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.
Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας.

loading...