Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Είστε ντροπή και κατάντια για τη χώρα

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ




Στον ίδιο τόνο λέγοντας είστε «ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης με Ψ κεφαλαίο», απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα, από το βήμα της Βουλής για τα περί συνάντησης με την Ανγκελα Μέρκελ. 

«Είχατε το θράσος να επικαλεστείτε ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ; Είστε σοβαρός; Είναι τόσο έγκριτοι που δεν γνωρίζουν ότι δεν συναντήθηκα ούτε με τον Ζεεχόφερ ούτε με την Μέρκελ. Είστε ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης, με Ψ κεφαλαίο!

Είστε διπλός ψεύτης όταν μιλώντας για το μεταναστευτικό με ταυτίζετε με τον Όρμπαν. Δε κάθε σύνοδο έχω συγκρουστεί με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας. Ψεύτης, ψεύτης ψευτης αυτό θα σας συνοδεύει! Ντροπή σας!».

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε σημαδιακή την σημερινή ημέρα, επέτειο του Δημοψηφίσματος. «Τότε που φέρατε την χώρα στα πρόθυρα του διχασμού και της χρεοκοπίας», είπε και πρόσθεσε: «Συνήθως χάνετε την ψυχραιμία σας στην δευτερολογία. Βγάλατε έναν ακατανόητο εκνευρισμό και μας δώσατε μια πρόγευση στο τι θα ακολουθήσει στην προεκλογική περίοδο. Αν βγείτε και κάνετε μια βόλτα αν μπορείτε να το κάνετε γιατί στην Θεσσαλονίκη μέχρι το αεροδρόμιο πήγατε, αν ρωτήσετε ποιος είναι ο πολιτικός ψεύτης και πολιτικός απατεώνας μια λέξη θα πει: Αλέξης Τσίπρας».

Το «όχι» θέλει Έλληνες το «ναι» θέλει προδότες


Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε στον πρωθυπουργό ένα tweet από εκείνες τις μέρες του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Το όχι θέλει Έλληνες το ναι θέλει προδότες, καιρός να ξεχωρίσουνε τα αγρίμια από τις κότες.
Ποιοι είναι αγρίμια και ποιοι κότες, το συμπέρασμα θα βγάλει ο ελληνικός λαός τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εχετε γίνει το παιδί για όλες τις δουλειές





Μπορεί κάποιοι στην οικογένειά σας –μια που αναφερθήκατε και στη δική μου- να θρηνούν κάθε μέρα που το «όχι» έγινε «ναι», αλλά για τους υπόλοιπους είναι μια οδυνηρή επέτειος.
Η επέτειος αυτή είναι επέτειος της ουσιαστικής σας ήττας, όχι μόνο της μετάλλαξής σας. Φωνάζατε «go back» κ. Μέρκελ και σήμερα εκλιπαρείτε για ένα χτύπημα στην πλάτη. Πετάξατε στην άκρη τους παλιούς σας συντρόφους για να γίνετε οι εκλεκτοί της νέας διαπλοκής.
Λέγατε θα αλλάξετε την Ευρώπη και γίνατε το παιδί για όλες τις δουλειές.

Επίθεση και στον Καμμένο

Στο κάδρο της επίθεσης του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος. Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για το Σκοπιανό είπε «Ενας φυσιολογικός πρωθυπουργός, θα σας είχε απολύσει. Αλήθεια τι θα κάνετε στο ΝΑΤο, θα πάτε μαζί, θα καθίσετε μαζί;».

Είστε ο μεγάλος ευεργέτης της ακροδεξιάς

Ο κ.Μηυτσοτάκης απαντώντας στα όσα του είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τα περί ακροδεξιάς στροφής της ΝΔ είπε.
«Συνεργαστήκατε στις πλατείες και μιλούσατε για κρεμάλες. Εσεις συνεργαστήκατε στην κυβέρνηση με τον ακροδεξιό Πάνο Καμμένο εδώ και 3,5 χρόνια.
Κάνετε τα πάντα για να δημιουργηθεί έναν νέο κόμμα ακροδεξιό μπας και κόψει ψήφους στη ΝΔ.
Ποντάρετε τα ρέστα σας στην ακροδεξιά για να επιβιώσετε, αλλά τελικά στο λάκκο που σκάβατε, πέσατε εσείς».

Εκλογές μία ώρα αρχύτερα
Για άλλη μία φορά ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές.

Πηγή: iefimerida.gr



Μπείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας ΕΔΩ.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας.

loading...