Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σύνταγμα: Εκατοντάδες οι πολίτες που άναψαν κεριά «ζητώντας συγγνώμη» στους ανθρώπους που χάθηκαν στις φωτιές (ΒΙΝΤΕΟ)



===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...


Συγκίνησε ο πιτσιρικάς που έδωσε το έναυσμα


Στο Σύνταγμα βρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο διαδικτυακό κάλεσμα του μπασκετμπολίστα Γιάννη Γκαγκαλούδη.




Με ανάρτησή του στα Social Media, ο 39χρονος καλαθοσφαιριστής, ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο, να συγκεντρωθούν στην πλατεία Συντάγματος κρατώντας αναμμένα κεριά, ώστε να «φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν».

«Ως άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής… 




Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κεράκια να φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδοξα… Να κάτσουμε απλά σιωπηλά… Σας παρακαλώ ας το κάνουμε. Όσοι συμφωνείται αντί για να like γράψτε από κάτω ένα ναι. Ένα και και εγώ μέσα είμαι. Παρακαλώ όλους τους φίλους μου στο FB που έχω, δημοσιογράφους, ανθρώπους της showbiz… Σας ευχαριστώ», ανέφερε το αρχικό μήνυμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Η κίνηση του παίκτη -που έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες – δεν έμεινε χωρίς ανταπόκριση και το… ραντεβού ορίστηκε για αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος.



crashonline.gr



Μεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις


ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...