Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

NEO ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ: ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ! ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ
Μπορεί αυτήν την φορά να μην είπε “φτύστε τους” παρά την δικαστική του δικαίωση αλλά ήταν και πάλι καταιγιστικός για τους ομοφυλόφιλους.

Ο λόγος για τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιο ο οποίος σε σημερινη΄του παρέμβαση σχολιάζει τις παρελάσεις “υπερηφάνειας” υποστηρίζοντας πως τα αίσχη του Gay Pride συνεχίστηκαν και στην Θεσσαλονίκη και την ίδια στιγμή η Ορθοδοξία βρίσκεται σε διωγμό.


“Οι Oμοφυλόφιλοι κάθε μέρα και περισσότερο αποδεικνύουν, ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ! Είναι λάτρεις της σαρκός καί όχι του Θεού! Οι σαρκικές απολαύσεις, στις πιό αποκρουστικές εκδόσεις τους, είναι το ιδανικό τους. Γι’ αυτό ούτε με το Θεό έχουν σχέσεις, αλλά ούτε και με την Πατρίδα! Με τις εκδηλώσεις των το αποδεικνύουν καθημερινώς!Με διάφορες εκδηλώσεις των προσβάλλουν ευθέως είτε την αγία Ορθοδοξία μας, είτε την ένδοξη Πατρίδα μας! Και όμως ούτε το συντεταγμένο Κράτος επεμβαίνει, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε η Αστυνομία! Απολαμβάνουν μια αδικαιολόγητη ασυλία!” σχολιάζει και παραθέτει φωτογραφικό υλικό από τα αίσχη τους.

“Εμείς προσευχόμεθα εκτενώς προς τον φιλάνθρωπον Θεόν, για να δώσει μετάνοια στους πλανεμμένους αυτούς αδελφούς μας. Ζούν στο σκοτάδι της Κολάσεως!” καταλήγει.

Τα βάζει και με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού κ. Καρανίκα και καυστικός όπως πάντα λέει:

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ, όπως ολοκληρώσετε τήν κατάθεση φορολογικών σας δηλώσεων, καθώς η πρωθυπουργία έχει έξοδα και πληρώνει υπερωρίες σε μια χώρα ….ειδικά στον ιδιωτικό τομέα. 8.500 γι αυτόν τον μήνα καί με 54.000 καβάτζα από το πλεόνασμα για τον κ. Καρανίκα μας»

Σημειώνει τέλος πως ακόμη και ο Πάπας διδάσκει την αμαρτία λέγοντας:«Πιστεύω, ότι η Eκκλησία πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τους ομοφυλόφιλους», ενώ υπενθυμίζει πως η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας από του Σεπτεμβρίου του παρελθόντος έτους έχει καθιερώσει μιά ειδική Δέηση στη Δημόσια Λατρεία για τους ομοφυλόφιλους..

“Στα Ειρηνικά, δηλ. τήν πρωταρχική δέηση, με την οποία αρχίζει κάθε εκκλησιαστική Ακολουθία, (Εν ειρήνη του Κυρίου δεηθώμεν…) έχουμε προσθέσει και την εξής δέηση:


«Υπέρ των ασεβεστάτων,


αθέων καί απίστων Αρχόντων ημών,

των πολεμίων της αμωμήτου ημών

Πίστεως και της Πατρίδος,

Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

πάσης πολιτικής αποχρώσεως,

των μισούντων και αδικούντων ημάς,

και της μετανοίας και επιστροφής αυτών, του Κυρίου δεηθώμεν».

Επίσης και στη λειτουργική ευχή, μετά την καθαγίαση των Τιμίων Δώρων, έχουμε προσθέσει και την εξής πρόταση:

«Μνήσθητι Κύριε των ασεβεστάτων,

αθέων καί απίστων Αρχόντων ημών,

των πολεμίων της αμωμήτου ημών

Πίστεως και της Πατρίδος,

Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

πάσης πολιτικής αποχρώσεως,

των μισούντων και αδικούντων ημάς,

και της μετανοίας και επιστροφής αυτών.

Δός αυτοίς ειρηνικήν την Αρχήν,

ίνα και ημείς, εν τη γαλήνη αυτών, ήρεμον και ησύχιον βίον διάγομεν

εν πάση ευσεβεία και σεμνότητι».”

makeleio.grΜπείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας ΕΔΩ.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:   ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας.

loading...