Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τι θα πάθει ο Τούρκος όταν διαπιστώσει πως ούτε το Su-57 είναι εφικτός στόχος;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ





Τα “φερέφωνα του Ερντογάν” έχουν ξεκινήσει ήδη να καλλιεργούν το κλίμα για τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-57 και τα πλεονεκτήματά τους, επιχειρώντας να στείλουν ένα διπλό μήνυμα:


Από τη μια στο εσωτερικό και από την άλλη στις ΗΠΑ ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις αν τελικά το Κογκρέσο δεν εγκρίνει την μεταφορά των F-35.

ΠΗΓΕΣ: Haberturk, HELLAS JOURNAL


Η φιλοκυβερνητική εφημερίδας Ηaberturk ούτε λίγο ούτε πολύ πανηγυρίζει ότι ολοκληρώθηκε η παραγωγή των πρώτων 12 ρωσικών αεροσκαφών και μετά τις δοκιμαστικές πτήσεις εντάσσονται στο δυναμικό του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Μάλιστα η εφημερίδα επικαλείται δηλώσεις του Ρώσου Υφυπουργού Άμυνας Αλεξέι Κριβορούτσκο σύμφωνα με τον οποίο οι εργασίες παραγωγής χουν ολοκληρωθεί με επιτυχία: “Η παραγωγή των αεροσκαφών μας έχει ολοκληρωθεί και διεξάγονται οι δοκιμές των 12 αεροσκαφών για την ένταξή τους στο ρωσικό δυναμικό του Υπουργείου Άμυνας”.

Το άρθρο της τουρκικής εφημερίδας μάλιστα επικαλείται γνώμες ειδικών σύμφωνα με τους οποίους το ρωσικό μαχητικό είναι πιο οικονομικό και καλύτερο σε σύγκριση με το αμερικανικό F-35.

Είναι βέβαιο ότι το δημοσίευμα αντικατοπτρίζει την ανησυχία που υπάρχει στην Άγκυρα σχετικά με τις εξελίξεις στην Αμερικανική Γερουσία για το F-35, που μπλοκάρει την παράδοση των μαχητικών στην Τουρκία αν δεν ακυρώσει την αγορά των ρωσικών πυραύλων S-400.





Σχόλιο DP: Εάν δεν έχουν ξεμωραθεί εντελώς στην Άγκυρα και το σαράι, το δημοσίευμα αυτό είναι οπαδών του καθεστώτος Ερντογάν, χωρίς την παραμικρή συναίσθηση ούτε του πως λειτουργούν τα πράγματα, ούτε του πραγματικού επιπέδου των σχέσεων ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι Τούρκοι τρέμουν τι θα προκύψει από τη συνάντηση του Τραμπ με τον Πούτιν στις 11 Ιουλίου στη Φινλανδία, καθώς από αυτή θα κριθούν πολλά. Ο Ερντογάν θα μπορούσε ακόμα και να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο σε πολλά ζητήματα, της Συρίας περιλαμβανομένης.

Βέβαια, η ρωσική διπλωματία φημίζεται για την εφευρετικότητά της, θα βρει τον τρόπο να χρυσώσει το χάπι στον Ερντογάν. Ο Τούρκος ηγέτης θα διαπιστώσει όμως, ότι όπως και στην περίπτωση των S-400 τα οποία μπορεί να αγόρασε, πρόσβαση στην τεχνολογία που έλεγε δεν απέκτησε (παρότι υποτίθεται πως το έθετε προϋπόθεση ολοκλήρωσης της προμήθειας), η περίπτωση του Su-57 είναι πιο πολύπλοκη…

defence-point.gr



Μπείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα μας και δείτε όλες τις αναρτήσεις μας ΕΔΩ.


 ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣΗ:  



 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 



loading...

                    Σημείωση                    

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo https://paratolmosblog.blogspot.com   

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 
στο ιστολόγιο μας.

loading...