ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:
Φίλες και φίλοι καλός ορίσατε στην ιστοσελίδα του Παράτολμου Έλληνα!!!

Σάββατο, 4 Αυγούστου 2018

Η Τουρκία επέβαλε κυρώσεις στις ΗΠΑ: Δύο Αμερικανοί υπουργοί υπό δίωξη και καταζητεί 11 στελέχη της USAF στο Ιντσιρλίκ!

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...

H Toυρκία σήκωσε το «γάντι» στις αμερικανικές κυρώσεις (λόγω της κράτησης του πάστορα Μπράνσον) και προχώρησε σε δικές της κυρώσεις-αντίποινα κατά των Αμερικανών υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών... 


παγώνοντας όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία στη Τουρκία (δε νομίζουμε ότι είχαν) απαντώντας στις αντίστοιχες κυρώσεις που είχε επιβάλλει η Ουάσιγκτον κατά Τούρκων υπουργών όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν.

Ομως προχώρησε και παραπάνω: Η τουρκική εισαγγελία ζητάει την σύλληψη 11 Αμερικανών στρατιωτών στην βάση του Ιντσιρλίκ για εμπλοκή τους στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016 και για συνεργασία με το Τάγμα Γκιουλέν

«Η τελευταία πράξη που έγινε από τις ΗΠΑ στην υπόθεση με τον Πάστορα Μπράνσον στην Σμύρνη δεν ήταν αρμόζουσα για έναν στρατηγικό εταίρο. Οι ΗΠΑ έδειξαν μεγάλη ασέβεια με αυτή την πράξη» είπε ο Ερντογάν στην ομιλία του στις γυναίκες του κυβερνώντος κόμματος AKP στην Άγκυρα

«Δείξαμε υπομονή μέχρι χθες το απόγευμα. Δίνω εντολή στους φίλους μου να παγώσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία των Αμερικανών υπουργών της Δικαιοσύνης και των Εσωτερικών»
Στην βάση του Incirlik στα Adana, 11 στελέχη, μεταξύ των οποίων και Αμερικανοί αξιωματικοί, κρίθηκαν ένοχοι για το ρόλο που έπαιξαν στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 2016 και ότι συνεργάστηκαν με το Τάγμα Γκιουλέν προς ανατροπή της εκλεγμένης κυβέρνησης.

Στα 11 στελέχη περιλαμβάνονται, Αμερικανοί αξιωματικοί οι οποίοι ήταν επικεφαλής στην βάση του Incirlik

Ο Εισαγγελέας Berzan Toprak διέταξε την σύλληψη των Αμερικανών!

Χθες το pronews.gr είχε ενημερώσει ότι λόγω της «πληθωρικής» προσωπικότητας των δύο προέδρων Ρ.Τ.Ερντογάν και Ν.Τραμπ και του θρησκευτικού τους ζηλωτισμού σε Ισλάμ και Προτεσταντισμό αντίστοιχα, η διαμάχη αυτή μπορούσε να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ότι συμβαίνει μεταξύ των δύο χωρών είναι προσωπικές ενέργειες των 2 ηγετών και ο ένας λαμβάνει τις κινήσεις του άλλου ως προσωπική προσβολή. θα έχουμε συνέχεια.

pronews.grΜεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις


ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!...