Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ & ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ 2 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ … ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ!

===============================================

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας στο Facebook....🔻



Σε επικοινωνιακό σώου για ζώντα ζώα (σαν τους εναπομείναντες ψηφοφόρους της…), μετέτρεψε η συριζοψεκασμένη λετσαρία την απελευθέρωση των δύο Ελληνόπουλων, στην οποία ΔΕΝ συνέβαλε καθόλου. Αντιθέτως, είχε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ενέδρα, απαγωγή και αιχμαλωσία τους!


Έτσι, τα δύο Ελληνόπουλα επιβιβάστηκαν στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος που πήγε επί τούτου στην Ανδριανούπολη για να τους παραλάβει, με την συνοδεία του «ταξικού αποστάτη» με τα μαντιλάκια
Κατρούγκαλου και του υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ. 

Εν συνεχεία, προσγειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα, όπου στήθηκε νέο σώου από τον «μαιτρ» του είδους Καμμένο και κάτι παρατρεχάμενους – «μολυβένια στρατιωτάκια», με άγημα που απέδιδε τιμές, στημένη συνομιλία με τον Καμμένο με τις κάμερες να «γράφουν» και άλλα τέτοια.

Βέβαια, όλο αυτό το σώου έχει κι άλλη ανάγνωση: να εντυπωσιαστούν τα δύο Ελληνόπουλα από το όλο σκηνικό και να μην μιλήσουν για τα 3 αβολίδωτα του Καμμένου!

ethnikismos.net






Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας στο Facebook...🔻.. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...