Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τα ψηφιακά Γκούλαγκ είναι ΕΔΩ!!!

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ εσείς στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...



Στην Σοβιετική Ένωση, όποιος είχε διαφορετική άποψη από αυτή που είχε το επίσημο Κράτος, είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα.


Οι αντιφρονούντες λοιπόν, έχαναν την ελευθερία τους,αφού το Κράτος τους έκλεινε μέσα σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, γνωστά και ως Γκούλαγκ.

Όλα τα παραπάνω, υποτίθεται ότι η ανθρωπότητα τα έχει ξεπεράσει, αλλά αυτό δυστυχώς δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που βλέπουμε και ακούμε διάφορα για τα δημόσια πρόσωπα, που δεν είναι πολιτικά ορθά και για αυτό τον λόγο δέχονται πολλές απαγορεύσεις.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του αμερικανού δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού Alex Jones. Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενο μας άρθρο, γνωστά Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, του απαγόρευσαν να έχει λόγο μέσα «στις πλατφόρμες τους».

Βλέπουμε λοιπόν, ότι πλέον όποιος έχει διαφορετική άποψη, δέχεται τις συνέπειες και αυτό συμβαίνει επειδή όλοι πρέπει να είμαστε ίδιοι, κανένας δεν πρέπει να διαφέρει και να έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της πραγματικότητας. Μπορεί να μην υπάρχουν πλέον στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας (στις περισσότερες χώρες), αλλά είναι σίγουρο ότι τα ψηφιακά Γκούλαγκ είναι ΕΔΩ και έχουν αρκετό χώρο για όλους τους αντιφρονούντες.





Αυτό που έγινε, με την απαγόρευση (μπανάρισμα) του Jones από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, είναι η πρόβα για την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας χούντας. Από εδώ και στο εξής, ακόμα και οι απλοί πολίτες είναι πιθανοί στόχοι. Όποιος έχει διαφορετική άποψη, θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα.
Προσοχή

Στην εποχή μας, οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν πολύ σημαντικό να σχολιάζουν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθημερινά, οπότε αυτός που τους αποκλείει από αυτή την δυνατότητα, στην ουσία τους αποκλείει από την σύγχρονη ψηφιακή κοινωνία.

Με λίγα λόγια, όποιος δεν είναι πολιτικά ορθός και δεν ακολουθεί πιστά τις εντολές της Παγκόσμιας αρχής, έχει πρόβλημα.
Δεν είναι άτομο κοινωνικό, δεν ανεβάζει φωτογραφίες στον τοίχο του, δεν γράφει «ψαγμένα» λόγια στον προσωπικό του λογαριασμό, οπότε δεν μπορεί να είναι μέλος της κοινωνίας.
el.gr




ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ εσείς στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...