Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2018

ΕΞΑΛΛΗ η Ρωσία με την Ελλάδα! ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ…

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ εσείς στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...Στο κόκκινο είναι οι ελληνορωσικές σχέσεις, με τη Μόσχα να ζητάει εξηγήσεις από την Αθήνα για την άρνηση χορήγησης βίζας σε κληρικούς της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.


Όπως έγινε γνωστό αρκετοί κληρικοί της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας ανέφεραν..... 
ότι ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος τους είχε αρνηθεί τη χορήγηση βίζας, ότι ο Έλληνας Γενικός Πρόξενος τους είχε αρνηθεί τη χορήγηση βίζας,

Σε δηλώσεις της, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, ζήτησε από την Ελλάδα να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις: «Έχουμε στείλει τη σχετική επισήμανση στην Πρεσβεία της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Μόσχα, ζητώντας να σχολιάσει σχετικά με την κατάσταση, είτε να επιβεβαιώσει είτε να απορρίψει (σ.σ. την πληροφορία)… Αναμένουμε αντίδραση από την ελληνική πλευρά».

Παράλληλα, επεσήμανε πως οποιαδήποτε διάκριση στις εκδόσεις βίζας είναι απαράδεκτη.

«Το υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί πάντα στενά την κατάσταση γύρω από τις εκδόσεις βίζας για τους Ρώσους πολίτες. Ασφαλώς, οποιαδήποτε διάκριση όσον αφορά στην έκδοση κάποιας βίζας, είτε έχει να κάνει με τη χώρα, είτε με το επάγγελμα είτε με τη θρησκεία, είναι απαράδεχτη», δήλωσε η ίδια.


voicenews.gr
ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ εσείς στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...