Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! Νέο Όπλο του Τουρκικού Ναυτικού δημιουργεί ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;….

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...





Μόνιμος βασικός πυλώνας ισχύος της Ελλάδας είναι η ύπαρξη ισχυρού Πολεμικού Ναυτικού, ενώ διαχρονικά όταν ο Ελληνισμός απώλεσε την ναυτική του ισχύ, υπέκυψε σε έξωθεν εισβολές και δυστυχώς σε ξένη κατοχή. 


Στην παρούσα περίοδο, η Τουρκία δείχνει να επενδύει όλο και περισσότερο στην εγχώρια πολεμική τεχνολογία αιχμής, ενώ αποδίδει πολύ μεγάλη έμφαση στην επαύξηση της θαλασσίας ισχύος της, κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαιτέρως τα ηγετικά κλιμάκια, πολιτικά και στρατιωτικά του Ελληνισμού.

Η Τουρκία φαίνεται πως επιταχύνει την δημιουργία ιδιαίτερα ισχυρών ναυτικών δυνάμεων, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Τούρκος Πρόεδρος της Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας, Ισμαήλ Ντεμίρ.

Εξάλλου, Τούρκοι αναλυτές, κάνουν μνεία στην συνεχιζόμενη ένταση τόσο με την Κύπρο, όσο και την Ελλάδα, ενώ ο κ. Ντεμίρ κατά την συνάντηση που είχε τις προηγούμενες μέρες στο Ναυτικό Εμπορικό Επιμελητήριο της χώρας ανέφερε ότι η Άγκυρα προτίθεται να αναβαθμίσει τη ναυτική αμυντική της παρουσία στην περιοχή.




Σύμφωνα με σχετικό άρθρο του Σίγμα αναφέρεται πως η τουρκοκυπριακή εφημερίδα Gundemkibris αναφέρει πως η εταιρεία ASELSAN, η οποία παράγει στρατιωτικά συστήματα ηλεκτρονικής άμυνας για τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, συνεχίζει με επιτυχία τις δοκιμές του πυκνωτικού ηλεκτρομαγνητικού πυροβόλου Tufan.



Σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση, η τουρκική εταιρεία πραγματοποίησε την 1η Αυγούστου δοκιμή με το πυκνωτικό της ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο, επιτυγχάνοντας κατά 50% αύξηση της ταχύτητας εξόδου του βλήματος, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το Tufan να μπορεί να εξαπολύσει τα βλήματα με ταχύτητα 3.000 μέτρα το δευτερόλεπτο.

Μέχρι τώρα, σημειώνει το δημοσίευμα, στις άτυπες δοκιμές που διεξήχθησαν στο Konya-Karapinar, διαφαίνεται πως η ταχύτητα εκτόξευσης είναι 9 φορές γρηγορότερη από την ταχύτητα του ήχου. Παράλληλα, αναφέρεται πως ο πρόεδρος της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας Ισμαήλ Ντεμίρ συμμετείχε, επίσης, στις σχετικές δοκιμές.

Newsit.com.cy
voicenews.gr



Μεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις


ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...