Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Με «όχημα» την ανεξιθρησκεία στήνουν σατανιστικά αγάλματα στις ΗΠΑ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

===============================================

Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας στο Facebook....🔻



Η λεγόμενη «Εκκλησία του Σατανά» και παρεμφερείς οργανώσεις έχουν αποκτήσει πολλά ερείσματα στις ΗΠΑ εκμεταλλευόμενοι την ανεξιθρησκεία.


Αυτό είναι τουλάχιστον το πλέον ισχυρό επιχείρημα των οπαδών της λατρείας του Σατανά, που δεν διστάζουν να στήσουν ολόκληρα αγάλματα σε δημόσιους χώρους στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα ο «Ναός του Σατανά» (Satanic Temple), θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για την τοποθέτηση ενός μνημείου με τις Δέκα Εντολές έξω από το Καπιτώλιο του Αρκάνσας στο Λίτλ Ροκ, επέλεξε να απαντήσει με τον πλέον ηχηρό τρόπο.

Δεν πρόκειται για κάποιου είδους διαμαρτυρία ή «μυστική τελετή», αλλά για τα…αποκαλυπτήρια ενός αποκρουστικού σατανιστικού τραγόμορφου αγάλματος, το οποίο συμβολικά έχει ένα αγόρι και ένα κορίτσι αριστερά και δεξιά του αντίστοιχα:






«Αν έχεις ένα θρησκευτικό μνημείο εδώ, τότε θα πρέπει να επιτρέψεις το ίδιο και σε άλλα, ειδάλλως ας απομακρυνθεί και αυτό», ήταν η επίσημη απάντηση από τον «Ναό του Σατανά» σε όσους επικρίνουν την τοποθέτηση του σατανιστικού αυτού αγάλματος.





Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που βρέθηκαν στα…αποκαλυπτήρια του αγάλματος στο Αρκάνσας, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ανεξιθρησκείας και του σατανισμού.

Οι ίδιοι επικαλούνται ακόμη και το Σύνταγμα των ΗΠΑ για την ανεξιθρησκεία, σε εικόνες που δεν πρόκειται σε λίγο καιρό από τώρα να βλέπουμε δημόσια και στην χώρα μας.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι αντιδράσεις Χριστιανών που απομακρύνθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις κατά τα αποκαλυπτήρια του σατανιστικού αγάλματος.

«Οδηγείτε τον κόσμο στην κόλαση», φώναζαν πολλοί από τους διαμαρτυρόμενους Χριστιανούς:




Το συγκεκριμένο άγαλμα πάντως με τον τραγόμορφο «δαίμονα» (όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί του) δεν είναι η πρώτη φορά που το συναντάει κανείς, ειδικά στις ΗΠΑ.

Έχει…πρωταγωνιστήσει σε αρκετές από τις «φιέστες» των οπαδών της λατρείας του Σατανά:




el.gr




Μην ξεχάσετε να κοινοποιήσετε αυτό το  Άρθρο στους φίλους σας στο Facebook...🔻.. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...