Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΜΟΥΝ…”!

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...





«Πήγα να σώσω τα ζώα μου. Εχω γάτες, περιστέρια, χελώνιες, κότες και χήνες», ανέφερε πυρόπληκτος σε εκπομπή του ΣΚΑΙ. «Δεν υπολόγισα …

όμως ότι η φωτιά θα έρθει τόσο γρήγορα. Μέσα σε δέκα λεπτά πέρασε και έκαψε τα πάντα. Είχα άγγελο γιατί πήγα στο πλάι του σπιτιού, έριξα ένα κουβά νερό πάνω μου και όταν άρχισα να καίγομαι, προσευχόμουν».

«Μόνο οι εθελοντές είναι δίπλα μας» στο Νέο Βουτζά, διαμηνύει μέσω του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού ο ίδιος, ο οποίος είναι γνωστός από βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει τη φωτιά να περνά κυριολεκτικά από πάνω του, με τον ίδιο να κάθεται κολλητά στον τοίχο του σπιτιού του.

«Οι εθελοντές φέρνουν νερά και φαγητό, ενώ βοηθούν στον καθαρισμό. Κανένας άλλος. Δώδεκα εθελοντές με βοηθούσαν χθες να καθαρίσω το σπίτι μου», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Γκίκας, ενώ παράλληλα σημειώνει ότι η τύχη δεν ευνόησε μόνο τον ίδιο αλλά και την γυναίκα και το παιδί του που σώθηκαν απλά επειδή δεν άκουσαν τις οδηγίες των αστυνομικών, όπως υποστηρίζει. 





«Η γυναίκα μου σώθηκε γιατί δεν άκουσε τους αστυνομικούς που την έστελναν προς το Μάτι, θα είχε εγκλωβιστεί», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Γκίκας δήλωσε ότι ο λόγος που δεν έφυγαν από το σπίτι ήταν επειδή ο 88χρονος πατέρας δεν ήθελε να εγκαταλείψει το σπίτι του.
www.thetoc.gr





Μεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις


ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...