Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αποκαλυπτική μαρτυρία αστυνομικού, για την τραγωδία στο Μάτι (Βίντεο)

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...



Η φωτιά που έπληξε την Αττική, άφησε πίσω της νεκρούς,τραυματίες και υλικές καταστροφές.

Οι πυροσβέστες, οι διασώστες, οι αστυνομικοί αλλά και οι απλοί πολίτες, προσπάθησαν να κάνουν ότι ήταν δυνατόν προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, που προσπαθούσε να γλυτώσει.

Ένας αστυνομικός που βρέθηκε μέσα στο μέτωπο της φωτιάς, αποκάλυψε κάποια πράγματα απίστευτα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Τι δήλωσε ο αστυνομικός

Αντιληφτήκαμε ότι δεν λειτουργούσε ούτε ο αναλογικός ούτε ο ψηφιακός ασύρματος. Προσπαθούσαμε να καλέσουμε το κέντρο, για να δούμε που είναι η φωτιά, αλλά δεν υπήρχε επικοινωνία.





Γενικότερα υπάρχουν προβλήματα και οι συνδικαλιστικές μας ενώσεις φωνάζουν για το σύστημα. Είχαμεπροειδοποιήσει ότι θα θρηνήσουμε νεκρούς και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.




Συμπέρασμα

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, δεν λειτουργούσαν οι ασύρματοι και οι αρχές δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Δυστυχώς όπως είπε ο αστυνομικός, υπάρχουν πολλά προβλήματα και τα αποτελέσματα τα είδαμε όλοι μας.

Με λίγα λόγια, η χώρα μας πρέπει να κάνει πολλά βήματα προς τα μπρός, διαφορετικά ίσως ξαναζήσουμε ανάλογες καταστροφές.
Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2018, να μην λειτουργούν οι ασύρματοι.

Με πληροφορίες από το iellada

el.gr



Μεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις


ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...