Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Αυτός Είναι ο Πανάρχαιος Εχθρός του Έλληνα

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ εσείς στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...



Έχουν πετρέλαια. Έχουν και χρήμα. Έχουν και τον πλούτο όλου του κόσμου στα χέρια τους. Τυπώνουν όποτε θέλουν..χαρτιά υγείας. Δεν τα θέλουν όλα αυτά. Τα παραπάνω είναι η «ανταμοιβή» για τους επίγειους, υλιστές συνεργάτες τους.

Τους διοικητάδες που αναλαμβάνουν να μαντρώσουν και να περιορίσουν τον κοιμισμένο λαό, κρατώντας τον μονίμως σε πειθαρχική λήθη, για να μην αντιλαμβάνονται ποιος βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας…

Στην πραγματικότητα, έχουμε να κάνουμε με τον πόλεμο του κακού εναντίον του καλού. Άρα, τι να κρύβεται παρασκηνιακά, εκτός σπηλαίου του Πλάτωνος;; Τσιπάκια, σατανιστές, μασονία. Ε, δεν θέλει και πολλή σκέψη. Οι άνθρωποι πρέπει να ανοίξουν τα μάτια και να μην μπερδεύονται πια. Στόχος είναι το μυαλό. Κατά συνέπεια η ψυχή..

Οι κοινότυπες οικονομικές απαιτήσεις, είναι η πρόφαση και τα μέσα για να γονατίσουν την Ελλάδα και να την εξαφανίσουν από το χάρτη, για να καταλάβουν όλο τον πλανήτη και να τον κυβερνήσουν όπως αυτοί θέλουν. Από τα πανάρχαια χρόνια, είμαστε το μόνιμο εμπόδιο στο δρόμο τους, εναντίον της υποδούλωσης των λαών. Είμαστε πάντα οι Μεγαλέξανδροι του Σύμπαντος. Οι αέναοι φύλακες του..

Ο παμπάλαιος εχθρός είναι ακόμα εδώ… Είναι εκείνα τα «ιερατεία» που αποτελούν πάντα την παραφωνία του Αρχαίου Κόσμου. Αυτά τα «περίεργα» που διαβάζουμε πως συνέβαιναν τότε, όπως και τώρα. Αυτά που διαστρέβλωναν την αλήθεια και εξόντωναν τους Αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους μας με ποινή το θάνατο και τις εξορίες για τη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ που δίδασκαν περί μονοθεϊσμού και ανθρώπινης ελευθερίας. Η φανατική απόκρυψη της αλήθειας στον κόσμο, όπως συμβαίνει και σήμερα.

Ήταν αυτά τα «ιερατεία»που δίχαζαν το λαό, με την πάντα αλάνθαστη μέθοδο τους «ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ». Κάθε πολιτεία στην Αρχαία Ελλάδα ήταν αυτόνομη με δικό της βασιλέα κι επιθετική η μία προς την άλλη. Έτσι λειτουργούσε το «σύστημα» επιτυχώς. Έτσι και τώρα. Οπότε η ΔΙΧΟΝΟΙΑ μεταξύ Ελλήνων ήταν αναπόφευκτη.

Ήταν εκείνα τα ύπουλα, έκπτωτα και σατανικά «ιερατεία» που επέβαλαν τη συστηματική κακοδιοίκηση του αρχαίου κόσμου, για να επέλθει ένας Πελοποννησιακός και ένας Τρωικός Πόλεμος μεταξύ Ελλήνων και να αλληλοεξοντωθούν, αφού μια ίση αναμέτρηση με την Ιερή φυλή μας θα αποτύγχανε να καταστείλει τους Έλληνες, πόσο μάλλον να τους εξολοθρεύσει. Αυτά τα «ιερατεία» ήταν κι είναι ανέκαθεν ΑΝΑΜΕΣΑ μας, συνεργαζόμενοι με εγχώριους ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Τίποτα δεν άλλαξε. Σήμερα διοικούν τα ίδια «ιερατεία» που απαγόρευσαν στον Λεωνίδα να πράξει αμυντικά και πατριωτικά εναντίον των Περσών, με πρόσχημα την «ιεροσυλία» σε μια..τοπική γιορτή τρύγου, τα Κάρνεια. Ο Λεωνίδας πανέξυπνος όμως, μέγας μαχητής του Φωτός καθώς ήταν, κατάλαβε έγκαιρα την προδοσία και δεν τους άφησε να σταθούν εμπόδιο μπροστά στο χρέος του σε πατρίδα κι ανθρωπότητα. Δεν υπάκουσε, δεν υποτάχθηκε και τότε γράφτηκε το Έπος των Θερμοπυλών που ένωσε και μόνοιασε όλους τους Έλληνες, με αποτέλεσμα τη συντριβή των Περσών!

Ο Μέγας Αλέξανδρος ολοκλήρωσε την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ, μετά την πατριωτική αυτοθυσία του Λεωνίδα. Αγνόησε, περιφρόνησε και αιφνιδίασε τον εχθρό της ανθρωπότητας, ερχόμενος πρόσωπο με πρόσωπο με αυτόν! Όχι μόνο ένωσε τους Έλληνες αλλά και τους άλλους λαούς. Εκπολίτισε, εξελλήνισε πνευματικά κι απελευθέρωσε τον κόσμο από τους σκοτεινούς του δυνάστες. Γι’ αυτό και λατρεύτηκε απ’ όλους τους ευγνώμονες λαούς σαν θεός. Και τότε τα «ιερατεία» ένιωσαν πραγματικά στο πετσί τους την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ, τη ΔΥΝΑΜΗ και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ των ΕΛΛΗΝΩΝ..

Διασκορπίστηκαν τα «ιερατεία» σε 666 μεριές αλλά καιροφυλακτούσαν για να κυριαρχήσουν ξανά στον απελευθερωμένο, από τους Έλληνες, κόσμο. Με δόλο εξόντωναν έναν-έναν κάθε μεγάλο Έλληνα και συκοφαντούσαν το Ελληνικό πνεύμα.

Χρησιμοποίησαν τα ίδια μας τα «Ελληνικά όπλα»εναντίον μας. Και «ύφαιναν στον αργαλειό τους» επί χιλιάδες χρόνια, τα ΝΕΑ σχέδια που εμφανίζονται πλέον ταχύτατα στις μέρες μας, μέχρι να κερδίσουν χρόνο και να ανακάμψουν από την πανωλεθρία που υπέστησαν από τον Μ. Αλέξανδρο..

Σχεδόν 2000 χρόνια μετά την ανάκαμψη τους από τη ζημιά που υπέστησαν στην ίδια τους τη βάση της Βαβυλωνίας, ζητούν εκδίκηση κι επιστρέφουν να καταστρέψουν τη δική μας βάση. Την Ελλάδα. Τα ίδια ακριβώς «ιερατεία» κατάφεραν να πάρουν την εξουσία από τους Έλληνες στα χέρια τους.

Αλλά και πάλι θα αποτύχουν.. Ο πλανήτης πάντοτε θα διοικείται από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, διότι μόνο αυτοί κατέχουν τη ΣΟΦΙΑ, την ΑΛΗΘΕΙΑ, το ΔΙΚΑΙΟ και την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Οι Έλληνες είναι απόγονοι του Ηρακλή! Δεν δύναται λοιπόν να εκλείψουν.

Οι Έλληνες έχουν «Αχίλλειο πτέρνα», μα τα φίδια τρωτό κεφάλι… Και το κεφάλι είναι η κορυφή της πυραμίδας που γνωρίζουμε όλοι ΠΟΙΟΣ την κατέχει.. Πόσο «δυνατό» θεωρείται το φίδι που πολεμάει ύπουλα και κρύβεται στο παρασκήνιο, αποφεύγοντας την ίση αναμέτρηση με τους ΕΛΛΗΝΕΣ;;

666 φίδια λοιπόν εναντίον 300 Ελλήνων. Και οι Ραψωδοί θα γράψουν πάλι Ελληνικούς διθυράμβους εναντίον του Σκότους…

«Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ , ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ, ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ , ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.»
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ

Εχθρό ακούμε, εχθρό δε βλέπουμε. Ποιος είναι τελικά;;;
Απλά πράγματα.. Εμείς οι άνθρωποι τα κάνουμε πολύπλοκα επειδή ξεχνάμε την συμπαντική ιστορία μας ή δεν φροντίσαμε να τη γνωρίζουμε.

Εναλλακτικά, θεωρούμε όλους εχθρούς μας εκτός από τον ΕΝΑΝ..που μας κρύβεται με 666 νεοταξικούς τρόπους…….

Και φυσικά τον κακό μας εαυτό…

ΧΑΡΑ ΖΑΧΑΡΙΑ

Ο ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ



diadrastika.com



ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ εσείς στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...