Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ! Η Ιταλία επιστρέφει στον Χριστιανισμό…

===============================================

ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος...





Την επιστροφή της Ιταλίας στις χριστιανικές ρίζες επιδιώκει η κυβέρνηση της χώρας, καθώς αναμένεται νομοσχέδιο το οποίο απαιτεί την ορατή απεικόνιση του Σταυρού σε δημόσια κτίρια, σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού ιταλικού περιοδικού L’Espresso.

Όπως αναφέρεται, το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στο ιταλικό κοινοβούλιο είναι πρωτοβουλία του συγκυβερνώντος κόμματος της Λέγκα του Βορά και φέρει τίτλο ««Διατάξεις σχετικά με την απεικόνιση του σταυρού στα σχολεία και στα γραφεία της δημόσιας διοίκησης».

Το σχέδιο νόμου προτείνει να υπάρχουν κρεμασμένοι σταυροί σε χώρους όπως σχολεία, πανεπιστήμια, φυλακές, δημόσιες υπηρεσίες, προξενεία, πρεσβείες και λιμάνια.





Η πρόταση προτείνει την επιβολή προστίμου μέχρι 1.000 ευρώ για την μη συμμόρφωση. Το νομοσχέδιο έχει προγραμματιστεί για συζήτηση στην Βουλή και τη Γερουσία.


Να σημειωθεί ότι λίγους μήνες νωρίτερα και η Βαυαρία έλαβε παρόμοια απόφαση και σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Markus Söder, «η απόφαση αποσκοπεί στο να εκφράσει τον ιστορικό και πολιτιστικό χαρακτήρα της Βαυαρίας και να παρουσιάσει μια ορατή δέσμευση τις βασικές αξίες της νομικής και κοινωνικής τάξης στη Βαυαρία και τη Γερμανία».



Μεταφερθείτε παρακάτω και δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις


ΚΟΙΝΟΠΟIΗΣTE ΤΩΡΑ στο Facebook γιατί ο παράτολμος είναι αποκλεισμένος. .. 


 ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ 


loading...

loading...